Autor: Informer.rs

25.08.2021.

16:08

Foto: Starsportphoto

Sport

ZVEZDA SPREMA JOŠ JEDNU "BOMBU" DO KRAJA PRELAZNOG ROKA! Novi RADONJIĆ stiže na Marakanu!

Nema sumnje da su u Ljutice Bogdana svesni da je prelazni rok urađen katastrofalno, te da je jedini "pogodak" do sada dolazak Aleksandra Dragovića, dok su ostali gorući problemi nerešeni. 

Tim povodom, Crvena zvezda rešila je da se u finišu prelaznog roka ozbiljno pojača, a u vezu sa srpskim šampionom dovođeni su mnog igrači, mahom "domaći". Poslednji u nizu je ofanzivac Olimpijakosa Nikola Čumić. 

Srbin nije u planovima trenera Pedra Martinsa u Olimpijakosu i želi da ide i to samo u Crvenu zvezdu. Veliki problem za beogradski tim predstavljaju pregovori sa Grcima koji su uvek izuzetno teški. 

Olimpijakos je spreman da prepusti Čumića na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa od 1.000.000 evra, dok Crvena zvezda smatra da je obeštećenje previsoko budući da je Užičanin u Atinu stigao za duplo manje para. 

Informer

Zvezda smatra da je u takvim okolnostima Čumićeva realna cena baš tih 500.000 evra koliko je i bila spremna da ponudi s razlikom što je želela da odmah otkupi fudbalerov ugovor. Ipak, Olimpijakos je za sada "tvrd orah" i uspeva da odoli. 

Pored toga, očekuje se da Zvezda do kraja prelaznog roka angažuje Rišaira Živkovića koji bi stigao kao slobodan igrač na Marakanu, a dogovor sa Holanđaninom neče imati nikakve veze sa Čumićem budući da ih struka vidi na različitim pozicijama.