Autor: Informer.rs

29.08.2021.

09:26

Foto: Starsportphoto

Sport

ZVEZDAŠ SVAĐA VEČITE RIVALE! Sprema se odlazak sa Marakane! Hoće li šampion biti zadovoljan sa 2 MILIONA!?

Fudbaler Zvezde Veljko Nikolić želja je oba češka velikana koja su već stupila u kontakt sa Crvenom zvezdom!

Za talentovanog vezistu crveno-belih prvo je zagrizla Sparta, ali se brzo u trku uključila i Slavija sa željom da pokvari planove gradskom rivalu!

Informer

 

Češki šampion je bez poraza stigao do krune prethodne sezone, povreda zgloba koju je reprezentativac Pert Ševičk zadobio u susretu sa Ferencvarošem pokvarila je planove Slavije!

Šampion Srbije bi za Nikolića rođenog 1999. godine mogao dadobije između 1.500.000 i 2.000.000 evra, ali to je daleko od onog što se očekivalo u Zvezdinoj kasi za jednog od najtalentovanijih igrača u timu Dejana Stankovića - saznaje Mozzart sport.

Mladi Veljko Nikolić je konkretnu šansu dobio 2020. godine, pa je za Zvezdu upisao minute na 49 zvaničnih duela i postigao sedam golova uz osam asistencija!

Informer

 

Ovog leta dobio je šansu sa klupe na gostovanjima Šerifu i Klužu, a na domaćoj sceni na teren izlazio protiv Napretka i TSC-a.

Ako ode u Spartu, Nikolić će biti treći igrač u prethodnih pet godina koji je prešao u iz Zvezde tamo! Srđan Plavšić i Gelor Kanga su to učinili pre njega!