Autor: Informer.rs

31.08.2021.

22:01

Foto: Starsportphoto

Sport

Stiže zamena za Rodića! Zvezda pregovara sa dva strana leva beka

U ovom trenutku je povremeni reprezentativac Srbije jedini izbor Dejana Stankovića uz levu aut liniju u poslednjoj liniji, ali čini se da će Rodić konačno dobiti pravu konkurenciju.

Crveno-beli su naciljali dve mete u završnici prelaznog roka, koji u Srbiji traje čak do 17. septembra. Ipak crveno-beli neće lekati do tada, pošto dan ranije startuje Liga Evrope, a postoji i rok za licenciranje igrača za to takmičenje.

Mete Crvene zvezde za konkurenciju Milanu Rodiću su Milad Mohamadi (27) i Fredrik Andre Bjorkan (23).

Mohamadi je trenutno prva opcija, pošto je 25. avgusta raskinuo ugovor sa Gentom i slobodan je igrač. Pritom, šampion Srbije je i bolje upoznat sa njim, pošto je prošle sezone igrao za belgijski tim protiv Crvene zvezde u Ligi Evrope.

Informer

Milad Mohamadi u duelu sa El Farduom Benom

Mohamadi je i standardni iranski reprezentativac, pošto je za nacionalni tim odigrao 37 utakmica i sada se našao na spisku za kvalifikacione mečeve za odlazak na Mundijal.

Sa druge strane, plan B u Ljutice Bogdana je Fredrik Andre Bjorkan.

U pitanju je igrač Bodo/Glimta sa kojim ima ugovor do decembra ove godine.

Za reprezentaciju Norveške je debitovao letos, a može da igra isključivo na poziciji levog beka, za razliku od Mohamadija koji može da pokrije i defanzivne zadatke kraj desne aut linije.