Autor: Informer.rs

15.09.2021.

13:38

Foto: Starsportphoto

Sport

KATASTROFA! Radonjić otkrio kada se Vajt vraća!

Istakao je da će Eron Vajt biti van terena bar tri meseca, a da je situacija sa Dobrićem, Lazićem, Simonovićem i Davidovcem pod znakom pitanja.

- Vajta čeka duža pauza, za ostale igrače je vrlo senzitivno reći ko će koliko biti odsutan. Ono što mogu da kažem je da ćemo dati sve od sebe da budemo što bolji - rekao je Radonjići.

Štos e tiče dolaska zamene za Vajta, trener Zvezde kaže: 

- Situacija je kao što sam rekao teška i svi smo svesni toga. Što se tiče toga, analiziramo situaciju i probaćemo da nađemo najbolja moguća rešenja, videćemo šta će da bude. U ovom trenutku smatram da je apsolutno bitno da procenimo koliko se oporavljaju. Jer nije samo Aron koji je minimum tri meseca van terena po rečima doktora, ali da vidimo i za ostale igrače da li je to 10 ili 15 igrača van terena.

Informer

Eron Vajt

Krilni centar Crvene zvezde pao je prilikom pokušaja zakucavanja u meču sa Bajernom i hitno prebačen u bolnicu, pa je ekspresno operisan.

Želim svima da se zahvalim na porukama i podršci. Uspešno sam operisan prošle noći i biću na terenu što pre je moguće. Nisam želeo ovako da počnem sezonu, ali uradiću sve kako bi ozdravio i vratio se kako bi pomogao timu - napisao je Vajt na Tviteru.