Autor: Informer.rs

15.09.2021.

21:30

Foto: Starsportphoto

Sport

STANKOVIĆ ODABRAO TIM ZA BRAGU! Najveća DILEMA u NAPADU!

Srpski šampion kuburio je sa formom na startu sezone, ali su crveno-beli nakon neuspeha u kvalifikacijama za Ligu šampiona, uspeli da izbore grupnu fazu Lige Evrope. 

Forma Crvene zvezde krenula je uzlaznom putanjom nakon dvomeča sa Klužom, a crveno-beli sutra imaju prvi meč u grupnoj fazi evropskog takmičenja, a rival će biti portugalska Braga. 

Nema sumnje da Dejan Stanković ima jasan plan za portugalski tim, ali i da ima ozbiljnih kadrovskih problema pred sutrašnju evropsku premijeru na Marakani.

Informer

Vesnik boljih dana Crvene zvezde Milan Pavkov povredio se u drugom poluvremenu meča sa Proleterom i sigurno neće biti u timu protiv Brage, te će Stanković imati najviše problema kada je pitanje o napadu. 

Kada je reč o odbrani dileme ne postoje. Milan Borjan će biti na golu, a defanzivnu četvorku će činiti Milan Rodić, Aleksandar Dragović, Miloš Degenek i Marko Gobeljić. 

Ključeve veznog reda ponovo će dobiti Seku Sanogo, dok će uz njega dejstvovati Gelor Kanga kao igrač u najboljoj formi od početka nove sezone. Ispred njih igraće poznata trojka Aleksandar Katai, Mirko Ivanić i El Fardu Ben. Dok će u napadu prednost u odnosu na Rišaira Živkovića dobiti Loi Dioni. 

Potencijalni tim Zvezde za Bragu: Borjan - Rodić, Dragović, Degenek, Gobeljić - Sanogo, Kanga - Ivanić, Katai, Ben - Dioni.