Autor: Informer.rs

26.09.2021.

17:49

Foto: Starsportphoto

Sport

ZVEZDA RAZMONTIRALA NOVI PAZAR! Bombe Sanoga i Kataija, prvenac Dragovića i Dionijev promašen, pa realizovan penal! /VIDEO/

Na mukama je bio trener Crvene zvezde Dejan Stanković pred današnji susret sa Novopazarcima, jer nije imao na raspolaganju nekoliko igrača, a već u četvrtak Zvezdu čeka izuzetno važan meč u okviru Lige Evrope protiv Ludogoreca (21:00)! 

Informer

 

Viđeno je fenomenalno izdanje Stankovićevih izabranika u Novom Pazaru, a sjajan meč šampiona Srbije najavio je u 3. minutu odlični Aleksandar Dragović prvencem u crveno-belom dresu! Dioni je glavom sa prve stative prosledio loptu na drugu, a na pravom mestu bio je Zvezdin štoper!

Informer

 

Nisu još stigli da se opovrave od šoka izabranici Kenana Kolašinca, a fenomenalni Aleksandar Katai je duplirao prednost! Predivan gol postigao je Zvezdin Magiko iz slobodnog udarca! To je Kataiju bio šesti gol od početka sezone u Superligi, odnosno 11. u svim takmičenjima!

Informer

 


A onda, verovatno i najlepši momenat na meču gledaocima kraj TV ekrana priredio je Seku Sanogo! Raspalio je po lopti sa preko 20 metara i oduševio one koji su bili na terenu i pored njega, jer publike nije bilo na ovom meču! 

Zvezda je demolirala domaćina i to sa lepih 3:0 i otišla na pauzu!

Informer

 

Kada je Aleksandar Katai napustio igru, u drugom poluvremenu traku je poneo Strahinja Eraković!

U 64. minutu oborio je Vujanac Dionija u svom šesnaestercu, a sudija Lukić je pokazao na belu tačku!Dioni je promašio penal, sjajno je odbranio Vujanac, najbolji pojedinac današnjeg meča u domaćem timu. Ipak, sudija Lukić je dobio signalizaciju iz VAR sobe da je Vujanac sa obe noge izašao sa linije pre šuta dionija i ponovljen je jedanaesterac! Ovog puta je bio precizan Dioni!

Kada se sve sabere, Zvezda je poptuno zasluženo ubedljivo slavila, mogla je i ubedljivije i u sjajnom raspoloženju ide na megdan Ludogorecu! 

NOVI PAZAR - CRVENA ZVEZDA 0:4 (0:3)

Stadion: Gradski stadion u Novom Pazaru     Sudija: Lazar Lukić

Bez gledalaca

Strelci: Dragović 3, Katai 14, Sanogo 20, Dioni (p) 66

NOVI PAZAR (4-3-2-1): Vujanac - Vlajković (od 72. Parađina), Kojčić, Pavišić, A. Islamović - S. Islamović (od 46. Džamaludinov), Lončar, Delimeđac (od 67. Kalezić)- Ratković, Nikčević (od 46. Zimonjić) - Aganspahić (od 79. Kiković).

CRVENA ZVEZDA (4-1-4-1): Popović - Gobeljić, Eraković, Dragović, Rodić (od 73. Nikolić) - Sanogo (od 69. Petrović) - Falko, Ivanić (od 46. Stanić), Kanga, Katai (od 46. Živković) - Dioni (od 74. Lazetić).

TOK MEČA:

Drugo poluvreme:

90. minut - KRAJ! Ubeldjiv trijumf crveno-belih!

83. minut - Pokušao je Gelor Kanga iz slobodnog udarca, ali nije bio precizan...

79. minut - Kiković je zamenio Aganspahića.

72. minut - Delimeđac i Vlajković su svoja mesta ustupili Kaleziću i Parađini, dok je Crvena zvezda napravila trostruku promenu. Prvo je u igru ušao Njegoš Petrović umesto Sekua Sanoga, a potom i Veljko Nikolić i Marko Lazetić umesto Gelora Kange i Loisa Dionija.

71. minut -  Aganspahić je imao dovoljno vremena da se namesti pored Aleksandra Dragovića, ali je pucao pravo u Popovića.

66. minut - Sudija Lukić je dobio signalizaciju iz VAR sobe da je Vujanac sa obe noge izašao sa linije pre šuta dionija i ponovljen je jedanaesterac! Ovog puta je bio precizan Dioni! 

 

65. minut - DIONI JE PROMAŠIO SA BELE TAČKE! Sjajno je odbranio Vujanac, najbolji pojedinac današnjeg meča u domaćem timu!

64. minut - Oborio je Vujanac Dionija u svom šesnaestercu, a sudija Lukić je pokazao na belu tačku!

63. minut - Umalo da Rišairo Živković postigne prvi gol u crveno-belom dresu, ali je Vujanac najzaslužniji što Zvezda ne vodi sa makar pet golova razlike...

60. minut - Lepo je odložio Stanić za Kangu, ovaj je silovito šutirao, a istakao se golman Vujanac

Informer

 

52. minut -  Pokušao je Džamaludinov sa distance, ali nije stavio Zorana Popovića na muke....

50. minut - Dospeo je Aganspahić iza leđa defanzivaca Crvene zvezde, ali u petercu ga je Milan Rodić odneo u duelu...

47. minut -Mladi Strahinja Eraković je preuzeo kapitensku traku od Alksandra Kataija! 

46. minut - U domaćem timu na terenu će u drugom poluvremenu biti Tamirlan Džamaludinov i Vahid Zimonjić. U ekipi Zvezde će šansu dobiti Rišairo Živković i Petar Stanić umesto Kataija i Ivanića!

Prvo poluvreme:

45. minut - Kraj prvog dela susreta!

Informer

 

42. minut - Požalio se na povredu Mirko Ivanić i morao je da izađe s terena da mu se pruži lekarska pomoć ...

41. minut - Žuti Karton za Sanoga!

Informer

 

40. minut - Imala je Crvena zvezda dva vezana kornera, ali bez promene rezultata

35. minut - Dioni je bio u naletu, oborio ga je Pavišić kao poslednji igrač odbrane, ali je sudija Lukić procenio da nema elemenata za faul

32. minut - Opao je malo tempo igre... Očekivano.

28. minut - Sudija Lazar Lukić je prekinuo je utakmicu kako bi se igrači osvežili zbog vrućine

24. minut - Ponovo se istakao Nikola Vujanac, ovog puta nakon pokušaja Kataija glavom!

20. minut . GOOOOL! Seku Sanogo je strelac! Prelep gol sa oko 20 metara Sanoga!

14. minut -GOOOOOL! BOMBA Aleksandra Karaija iz slobodnog udarca! Njegov šesti gol od početka sezone u Superligi, odnosno 11. u svim takmičenjima!

11. minut - Pokšavaju domaći fudbaleri da stignu do izjednačenja, ali ne ide im njabolje!

7. minut - Nikola Vujanac se isprečio Ivaniću kojeg je usposlio Katai i nije uspeo jedan od najboljih igrača Zvezde da se upiše u strelce!

Informer

 

5. minut - Aganspahić je pokušao udarcem glavom posle centaršuta sa desne strane, ali nije bio opasnosti po Popovića!

3. minut - GOOOL DRAGOVIĆA! Prvenac Aleksandra Dragovića u crveno belom dresu! Dioni je glavom sa prve stative prosledio loptu na drugu, a na pravom mestu bio je Zvezdin sjajni štoper!

1. minut - Počeo je susret u Novom Pazaru!

15:11 - Na klupi Novog Pazara su: Andrijanić, Kiković, Handžić, Džamaljutdinov, Mladenović, Zimonjić, Parađina, Maksimović, Mihailović, Kalezić, Čečarić.

Na klupi Crvene zvezde su: Marinković, Degenek, Pankov, Petrović, Stanić, Nikolić, Lazetić, Živković, Srnić, Vukanović i Bakajoko.

15:01 -  Zvezda u meč ulazi kao drugoplasirani tim lige sa 20 bodova uz osam utakmica, dok je Novi Pazar pretposlednji sa samo sedam iz devet mečeva. Zvezda je dobila poslednjih šest međusobnih susreta, poslednji poraz doživela je u aprilu 2015. upravo u Novom Pazaru!

14:48 - Novi Pazar je promenio trenera, vratili su čoveka koji je napravio sa njima rezultat Kenana Kolašinca. Prazan stadion sigurno ne igra veliku ulogu za Novi Pazar, što će nama olakšati, bar što se tiče atmosfere. Međutim, mi smo uhvatili ritam i igramo konkretno i direktno. Prošao je onaj pritisak o kome smo mnogo pričali, ta letnja liga. Mi uvek idemo na pobedu, od toga ne odustajemo - poručio je Dejan Stanković u najavi meča.

Informer

 

14:46 - Dobar dan i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs, gde iz minuta u minut možete pratiti tekstualni prenos meča između Novog Pazara i Crvene zvezde!