Autor: Informer.rs

26.09.2021.

18:27

Foto: Starsportphoto

Sport

/ANKETA/ BRUTALNA ZVEZDA SE ZAGREVALA ZA LUDOGOREC! Koliko Stankovićeva mašinerija može protiv Bugara?

Viđeno je fenomenalno izdanje Stankovićevih izabranika u Novom Pazaru! Napunili su crveno-beli mrežu rivala do vrha.

Već u četvrtak šampion Srbije će biti na novom testu. Ovog puta u Ligi Evrope. U prvom kolu pala je Braga na "Marakani", sad Zvezda ide na noge Ludogorecu.

Informer

 

Dejanu Stankoviću i crveno-belima je već u mislima Razgrad (četvrtak, 21:00). Protiv Novog Pazara su namestili nišanske sprave, ali da li to mogu da ponove i protiv rivala u Evropi?

Sjajan meč šampiona Srbije najavio je u 3. minutu odlični Aleksandar Dragović prvencem u crveno-belom dresu!

U 14. minutu maestralno je Katai izveo slobodan udarac, idealno prebacio živi zid i pogodio sam ugao za 2:0. A onda najlepši momenat! U 20. minutu Zvezda je stigla do trećeg gola, a drugog evrogola, a strelac je bio Seku Sanogo. 

U 64. minutu oborio je Vujanac Dionija u svom šesnaestercu, a sudija Lukić je pokazao na belu tačku!Dioni je promašio penal, sjajno je odbranio Vujanac, najbolji pojedinac današnjeg meča u domaćem timu. Ipak, sudija Lukić je dobio signalizaciju iz VAR sobe da je Vujanac sa obe noge izašao sa linije pre šuta dionija i ponovljen je jedanaesterac! Ovog puta je bio precizan Dioni!

Dejan Stanković je ukazao čast mladom Erakoviću da posle izlaska Kataija ponese kapitensku traku oko ruke i poručio da njega svi čuvaju, maze i paze, dok je pružio šansu u drugom poluvremenu mladim Nikoliću, Staniću, Lazoviću i Petroviću, kao i Rišairu Živkoviću!

Informer