Autor: Informer.rs

29.09.2021.

11:15

Foto: Starsportphoto

Sport

SITUACIJA JE DRAMATIČNA! Da li je ovo tim Zvezde koji će napasti Ludogorec?

Zbog virusa u Razgrad neće putovati najbolji igrači: Milan Borjan, Aleksandar Dragović, Miloš Degenek i Aleksandar Katai, pa će crveno-beli morati da se snađu kako znaju i umeju.

Čeka trenera Dejana Stankovića besana noć. Mada, dobra vest je da su se Milan Pavkov i El Fardu Ben vratili u trenažni proces, ali nisu spremni za startnu postavu. 

Informer

Bez Milana Borjana na golu

Na golu će umesto Milana Borjana biti Zoran Popović, što će mu biti debi na međunarodnim mečevima.

Što se tiče odbrane, Radovan Panković i Strahinja Eraković će zauzeti mesto štopera, a bekovi će biti Marko Gobeljić i Milan Rodić.

Očekuje se da će vezni red držati Seku Sanogo i Gelor Kanga. Neće biti Krstičića, a mogić je povratak Njegoša Petrovića u prvu postavu.  U prvih 11 trebalo bi očekivati i Mirka Ivanića iza napadača, dok će umesto Aleksandra Kataija starter biti Filipo Falko ukoliko El Fardu Ben ne bude spreman. 

Informer

Aleksandar Katai i Dejan Stanković

U špicu je najrealnija opcija Lui Dioni, dok bi meč sa klupe trebalo da počne Milan Pavkov.

I pored silnih problema Mitar Mrkela veruje u pobedu.

- Do utakmice ima još vremena i ja ne mogu sa sigurnošću da tvrdim ko će biti spreman, a ko ne. Ko god da bude igrao, mi ćemo ići na pobedu. Imamo kvalitetne igrače i dovoljno dobar tim da možemo da se nosimo sa svakim protivnikom u našoj grupi Lige Evrope - zaključio je Mrkela.