Autor: Informer.rs

01.10.2021.

08:18

Foto: ap photo

Sport

TRENER LUDOGORECA NE MOŽE DA PREŽALI PORAZ! JEDINA razlika je što je ZVEZDI lopta ušla, A NAMA ZATRESLA PREČKU!

Crvena zvezda je trijumfom nad Bragom sve bliža evropskom proleću, jer od ove sezone postoji rezervna opcija za trećeplasirane timove iz Lige Evrope u vidu Lige konferencije.

Informer

 

Ipak pobeda u Razgradu (1:0), i to bez četvorice standardnih prvotimaca, približila je crveno-bele prolasku u nokaut fazu Lige Evrope. Bez Aleksandar Kataija, Milana Borjana, Aleksandra Dragovića i Miloša Degeneka odigrala je dobro na gostovanju, a Ludogorec je ostao na jednom osvojenom bodu, osvojenom u Danskoj.

Valdas Dambrauskas, trener Ludogoreca, nije baš bio raspoložen za priču nakon meča!

Informer

 

- Čestitam Zvezdi. Mislim da je utakmica bila izjednačena. Naš šut je pogodio prečku, njihov je ušao - to je bila razlika. Imali smo svoje momente, ali nismo uspeli da postignemo gol. Taj gol je ono što je napravilo razliku između njih i nas. Svaki tim je imao svoje probleme sa povredama, ali one su deo igre, a nedostatak Despodova i Nedijalkova ne bi trebalo da bude izgovor. Ne želim da pravim proračune oko naših šansi za nastavak takmičenja, već gledam od utakmice do utakmice - rekao je trener Ludogoreca.

Šef struke  Crvene zvezde, Dejan Stanković, sa druge strane nije krio zadovoljstvo!