Autor: Informer.rs

06.10.2021.

16:05

Foto: Starsportphoto

Sport

SAMO DA ZAUSTAVIMO VILBEKINA! Crveno-beli SPREMNI za duel sa Makabijem!

Paklen ritam za Crvenu zvezdu nastavlja se već sutra kada će četa Dejana Radonjića gostovati Makabiju iz Tel Aviva u okviru drugog kola Evroplige. Crveno-beli će protiv ponosa Izraela igrati od 20:05.

- Težak raspored na početku sezone, ali želim da igramo dobro i na prvom mestu čvrsto. Očekuje nas utakmica na mestu koje nije lako za igranje, imaju dobru atmosferu, navijače koji su uz tim i koji im daju dosta energije. Moramo da odigramo dobru odbranu, da svedemo broj izgubljenih lopti na minimum i to je osnov - rekao je Volters novinarima pred polazak ekipe u Tel Aviv.

Američki plejmejker osvrnuo se i na sastav sutrašnjeg rivala.

Informer

- Imaju dosta sjajnih igrača, ali sve kreće od Vilbekina. Moramo maksimalno da mu otežamo posao, bez lakih i otvorenih šuteva. Igrali smo dobro u predsezoni, ali pobeda protiv Budućnosti u sjajnoj atmosferi pred našim navijačima nam mnogo znači za nastavak sezone -rekao je Volters.

Centar crveno-belih Ognjen Kuzmić smatra da je pobeda protiv Budućnosti dala nivo samopuzdanja pred duel sa ekipom Izraela.

- Znamo da imaju odličnu ekipu, idemo da damo sve od sebe, da odigramo što bolje možemo - rekao je Kuzmić.

Podsećamo, crveno-beli imaju velikih kadrovskih problema, a na sutrašnjem meču neće biti Branka Lazića, Erona Vajta i Maika Cirbesa, dok situacija oko Ostina Holinsa i Stefana Lazarevića još uvek nije poznata.