Autor: Informer.rs

17.10.2021.

23:32

Foto: Starsportphoto©

Sport

/ANKETA/ TEŠKO DA JE MOGLO BOLJE! Da li ste ZADOVOLJNI rezultatima ZVEZDE na startu sezone!?

Teško da su na Malom Kalemgedanu mogli da budu zadovoljni rasporedom na startu nove sezone, ali nakon prvih 17 takmičarskih dana svi kojima su crveno-bele boje drage moraju biti zadovoljni urađenim. Posebno ako se pogledaju i svi problemi koji su pratili četu Dejana Radonjića. 

Crveno-beli su odigrali već sedam mečeva u oktboru, a skor je 4-3! Zvezda je slavila protiv Budućnosti i Cedevita Olimpije u regionalnim derbijima, dok je poraz u ABA ligi diživela od ABA lige. Rezultatima u Evroligi mogu da budu posebno zadovoljni poto nakon četiri kola beogradski velikan ima skor 2:2. 

Informer

Imao je Dejan Radonjić problema sa povredama, Maik Cirbes bio je pozitivan na koronavirus, ali ni to nije ukočilo crveno-belu mašineriju koja će kako vreme bude odmicalo biti sve bolja i uigranija. Igrački kadar je sve širi, Branko Lazić se oporavlja od povrede, Cirbes će se uskoro vratiti radu sa ekipom, a jedini van stroja ostaje Aron Vajt. 

Crvenu zvezdu u narednom periodu očekuje duel sa Albom u okviru Evrolige u petak u Beogradu, potom gostovanje Mornaru u nedelju, a onda novo duplo kolo na međunarodnoj sceni. Prvo protiv Monaka u gostima, a onda i u Milanu protiv Armanija 26. i 28. oktobra.