Autor: Informer.rs

18.10.2021.

22:14

Foto: Starsportphoto

Sport

DOBRE VESTI ZA ZVEZDU PRED DANSKU! Nema više ZARAŽENIH! Stanković dobio OGROMNO "pojačanje" uoči evropske utakmice!

Uspevala je Crvena zvezda da se godinu dana bori protiv koronavirusa bez da broj zaraženih u svlačionici bude veliki, ali su uoči meča sa Ludogoretsom četvorica prvotimaca bila pozitivna. 

Posle skoro mesec dana, Crvena zvezda više nema problema sa koronavirusom. Tokom reprezentativne pauze oporavili su se Katai, Borjan, Dragović i Degenek, a danas su negativne testove dobili Rišairo Živković i Nenad Milijaš. 

Bivši fudbaler Ajaksa zarazio se na gostovanju Ludogorecu, dok je pomoćnik Dejana Stankovića prošle nedelje dobio pozitivan nalaz. 

Informer

Živković i Milijaš su bili prisutni na današnjem treningu, što znači da bi trebalo da se nađu u avionu za Dansku. Crvena zvezda na gostovanje Midtjilandu kreće u sredu. 

Čelnici srpskog šampiona odlučili su da neće trenirati na stadionu Midtjilanda, ali da će na dan utakmice imati laganu šetnju kako bi se oporavili od leta. 

Meč Crvene zvezde i Midtjilanda je na programu u četvrtak od 18:45, a četa Dejana Stankovića bi pobedom otvorila vrata nokaut faze Lige Evrope i garantovano proleće u Ligi konferencija.