Autor: Informer.rs

30.10.2021.

14:22

Foto: Starsportphoto

Sport

SJAJNE VESTI ZA ZVEZDU! Ivanović se VRAĆA na parket!

Ima Crvena zvezda ogromnih problema od početka sezone, a trener Dejan Radonjić ni na jednom meču nije mogao da računa na sve igrače. Na povrede su se nadovezali problemi sa koronavirusom, a poslednji na udaru bio je Nikola Ivanović. 

Crnogorski reprezentativac je dobio pozitivan test pred meč sa Albom u Evroligi i od tada je ušao u proces oporavka. Po informacijama portala "Mojacrvenazvezda.net" Ivanović bi mogao da se vrati na treninge uskoro, a i na parket već 4. novembra protiv Panatinaikosa. 

Ivanović je pokazao na startu sezone da će biti ogromno pojačanje, a njegov izostanak osetio se na mečevima sa Albom, Milanom i Monakom. Napad crveno-belih izgubio je "oštrinu" i nema sumnje da bi njegov povratak na parket bio veliki pomak za Dejana Radonjića. 

Informer

Crveno-bele u poledeljak očekuje derbi 6. kola ABA lige protiv Mege. Sigurno je da Ivanovića neće biti na tom meču, ali se na Malom Kalemegdanu nadaju njegovom povratku već protiv grčkog tima. 

Sem Ivanovića, Radonjić ne može da računa na Erona Vajta koji je polomio ruku tokom priprema i to baš protiv Panatinaikosa. Amerikanac se takođe oporavlja, a njegov povratak očekuje se kroz nekoliko nedelja.