Autor: Informer.rs

03.11.2021.

11:34

Foto: Starsportphoto

Sport

STANKOVIĆ S TEŠKOM ARTILJERIJOM NAPADA DANCE! Zvezdina prva meč lopta!

 

Beograđani imaju priliku da pobedom nad Dancima na 'Marakani' obezbede jedno od prva tri mesta u grupi, koja garantuju nastavak takmičenja u Ligi Evrope ili Ligi konferencija

Crveno-beli će u četvrtak dočekati Dance u meču 4. kola grupne faze Lige Evrope (21.00, RTS 1) i novim trijumfom učvrstili bi se na prvoj poziciji u grupi.

Informer

Milan Pavkov napada Dance


Ujedno bi obezbedili i jedno od prva tri mesta, a to znači nastavak takmičenja na međunarodnoj sceni.

Prva pozicija u grupi vodi u osminu finala Lige Evrope (LE), druga u šesnaestinu finala ovog takmičenja, a treća u šesnaestinu finala Lige konferencija.

Za razliku od utakmice u Danskoj trener Dejan Stanković će moći da računa na Milana Pavkova i Aleksandra Kataija, a činiće sa Mohamedom Benom i Mirkom Ivanićem kvartet od koga Delije očekuju lepršavu igru i golove.

Informer

Aleksandar Katao

Pavkov je zbog povrede propustio meč sa Bragom, takođe u tom periodu sezone i večiti derbi. Katai nije putovao u Razgrad zbog zaraze koronavirusom.

Povreda je stopirala i Bena u uvodnom delu susreta sa Portugalcima na "Marakani", pa je iz ofanzivnog kvarteta jedino Ivanić bio bez izostanka. On je i postigao gol u Danskoj, ali to nije bilo dovoljno za pobedu crveno-belih.

Videćemo da li će igrati u četvrtak Seku Sanogo. Nije još počeo da trenira punim intenzitetom, pa će teško biti spreman za meč. Sanogo je zbog povrede mišića podvrgnut terapijama za brži oporavak.

LIGA EVROPE


GRUPA F

4. kolo

Četvrtak

Crvena zvezda - Midtjiland 21.00
Braga - Ludogorec 21.00