Autor: Informer.rs

04.11.2021.

09:33

Foto: Starsportphoto

Sport

ZVEZDA DOČEKUJE PANATINAIKOS U 8. KOLU EVROLIGE! Želimo da prekinemo seriju poraza!

Crveno-beli od 13. oktobra ne znaju za pobedu u najjačem evropskom takmičenju kada je pao Žalgiris, a nakon toga vezali su četiri poraza. Sa skorom od dva trijumfa i pet izgubljenih mečeva u istoj su situaciji kao i gosti, a trener crveno-belih Dejan Radonjić nada se podršci publike i slavlju.

- Moramo dobro da igramo, a pre svega koncentrisano i da osvojimo bodove u Evroligi. Ja se nadam velikoj podršci naših navijača kako bismo pružili partiju i iznad naših mogućnosti i slavili - kaže Radonjić.

Informer

 



Iskusni strateg neće moći da računa na odavno povređenog Erona Vajta, kao i bolesnog Nikolu Ivanovića, dok očekuje da Branko Lazić izađe na teren.

- Prošli smo kroz mnogo toga, kao i brojni drugi klubovi, ali kod nas sve nekako duže traje. Branko Lazić je trenirao i juče i prekjuče i nadam se da će dati doprinos. Što se našeg protivnika tiče, za bilo koju evroligašku ekipu je suvišno trošiti reči. Svi su kvalitetni, a PAO je pokazao da može da savlada i prvaka Evrope (pobedili Efes, prim. nov.). Imaju takav igrački kadar da mogu mnogo toga da urade i u odbrani i u napadu, a mi moramo biti spremni da to pročitamo - jasan je Radonjić.

Informer

 


Meč u Beogradu iz protivničkog tima propustiće nekadašnji bek crveno-belih i jedan od najboljih poentera grčke ekipe Nemanja Nedović. On je povredio primicač, ali će se uskoro vratiti na teren.

EVROLIGA

8. KOLO

Četvrtak

18.00 Crvena zvezda - Panatinaikos

18.00 CSKA - Fenerbahče 

20.30 Milano - Barselona 

21.00 Asvel - Uniks

Petak

18.30 Efes - Zenit

19.00 Žalgiris - Alba

20.00 Olimpijakos - Monako 

20.30 Baskonija - Makabi 

20.45 Bajern - Real Madrid