Autor: Informer.rs

04.11.2021.

09:57

Foto: Starsportphoto

Sport

DA LI JE OVO SASTAV ZVEZDE ZA MIDTJILAND? Stanković ima samo jednu dilemu!

Sve što su uradili crveno-beli u ovoj sezoni drugog po redu najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja može da stane u ovu utakmicu. 

Novim trijumfom učvrstili bi se na prvoj poziciji u grupi. Ujedno bi obezbedili i jedno od prva tri mesta, a to znači nastavak takmičenja na međunarodnoj sceni.

Prva pozicija u grupi vodi u osminu finala Lige Evrope (LE), druga u šesnaestinu finala ovog takmičenja, a treća u šesnaestinu finala Lige konferencija. Za razliku od utakmice u Danskoj trener Dejan Stanković će moći da računa na Milana Pavkova i Aleksandra Kataija, a činiće sa Mohamedom Benom i Mirkom Ivanićem kvartet od koga Delije očekuju lepršavu igru i golove.

Informer

 

Što se tiče tima, Stanković je pred utakmicu rekao da ima samo jednu dilemu. Ona se verovatno odnosi na mesto u defanzivnom delu veznog reda, a zbog problema koji je prethodnih dana imao Seku Sanogo. Ali, ni to ne bi trebalo da brine navijače, pošto je izdržao poslednji trening pred utakmicu, pa će najverovatnije biti u startnih 11. 

Informer

 

Ispred Milana Borjana biće štoperi Aleksandar Dragović i Miloš Degenek, kao i bekovi Marko Gobeljić i Milan Rodić.

Naravno, Kanga će biti motor tima, kao što smo već rekli, u prvoj postavi bi trebalo da se nađe i Seku Sanogo. Ali, ukoliko ipak ne bud emogao da igra od starta spremna da ga zameni je Njegoš Petrović.

Aleksandar Katai će juriti gol na 10. utakmici u niz. Oporavljeni Milan Pavkov počinje umesto Loisa Dionija, a iza njega biće očekivano Ivanić, Katai i Ben.

Sastav Zvezde za Midtjiland: Borjan - Gobeljić, Dragović, Degenek, Rodić - Sanogo, Kanga - Ben, Katai, Ivanić - Pavkov.

LIGA EVROPE

4. kolo

Grupa F

Zvezda - Midtjiland 21.00
Braga - Ludogorec 21.00