Autor: Informer.rs

04.11.2021.

23:05

Foto: Starsportphoto©

Sport

ZVEZDA ZAVRŠILA MEČ SA DEVETORICOM! Gobelja PRIGOVARAO pa dobio CRVENI KARTON!

Sa mnogo očekivanja Crvena zvezda je dočekala meč protiv Midtjilanda u četvrtom kolu Lige konferencija, ali se meč u Beogradu brzo pretvorio u košmar! 

Prvo je isključen Miloš Degenek, već posle 12 minuta. Gelor Kanga je postigao autogol sredinom drugog poluvremena, a poslednji udarac crveno-belima zadao je Marko Gobeljić koji je isključen u sudijskoj nadoknadi zbog prigovora. 

Dobio je Gobeljić prvi žuti karton kada je pokušao da ispravi grešku Milana Rodića. Bek Zvezde je napravio faul koji je prethodio golu Danaca, a drugi je dobio zbog prigovora u finišu meča. 

Informer

Probio je Marko Gobeljić po strani, ubacio loptu u srce kaznenog prostora, Zvezda je izborila korner, ali je sudija odlučio da je prilikom Gobeljićevog centaršuta lopta već izašla van terena, crveno-beli su ostali bez kornera, a Gobelja bez živaca.

Pokušao je bek Zvezde da se objasni sa pomoćnikom, ali mu nije pošlo za rukom. Ubrzo se gužvi kod korner zastavice pridružio Tamaš Bognar koji je Gobeljiću pokazao drugi žuti karton i isključio ga sa meča!