Autor: Informer.rs

08.11.2021.

21:24 >> 21:29

Foto:

Sport

"BOMBA" NA MALOM KALEMEGDANU! SRPSKI AS napokon stiže u ZVEZDU!?

Godinama unazad kuva se dolazak Stefana Markovića u Crvenu zvezdu, a po informacijama koje ima "Mozzart sport", taj posao napokon će biti realizivan, a bivši reprezentativac Srbije uskoro će zadužiti crveno-belu opremu! 

Ekipa Dejana Radonjića već neko vreme traži organzatora igre, koji bi mogao da pojača konkurenciju u timu i donese dodatan kvalitet ekipi, a izbor je pao na Stefana Markovića. 

Bivši reprezentativac Srbije slobodan je od leta kada mu je istekao ugovor sa Virtusom. Iza sebe ima ogromno evropligaško iskustvo iz Himkija i Unikahe, a u karijeri je nastupao o za Hemofarm, Beneton, Valensiju, Banvit, Malagu i Zenit.

Informer

Sa seniorskom reprezentacijom Srbije ima tri srebrne medalje. Prvu je osvojio 2009. godine na Evropskom prvenstvu u Poljskoj, potom na Svetskom prvenstvu u Španiji 2014. godine, a na kraju i na Olimpijskim igrama u Riju. Pored toga, sa juniorima osvojio je Svetsko prvenstvo 2007. godine.

Radonjić od starta sezone vapi za pojačanjem na poziciji organizatora igre, a posebno nakon što je Nikola Ivanović bio pozitivan na koronavirus. Nema sumnje da će Crnogorac biti "pomeren" na poziciju beka ukoliko Marković stigne na Mali Kalemegdan.