Autor: Informer.rs

09.11.2021.

19:27

Foto:

Sport

ČOVIĆ BACIO ZVEZDAŠE U DELIRIJUM! Još dva kapitalna pojačanja stižu na Mali Kalemegdan

Crvena zvezda je u ponedeljak dobila ogromno pojačanje, pošto je crveno-beli dres zadužio Stefan Marković, ali sudeći po izjavi Nebojše Čovića šampion Srbije i ABA lige se tu neće zaustaviti.

Nije poslednje pojačanje, s tim da je tu rezerva jer o njima isključivo odlučuje stručni štab. Naše je da obezbedimo ono što nam traži... Razmišljamo o kombo šuteru i centru - rekao je Čović za "B92".

Potom je istakao da finansijska situacija nije dobra u klubu.

Novca nema, ali probaćemo da ga nađemo. Možda imamo i mi neke kompanije kako da pomognu... Ne znam šta bih radio da imamo budžet od 10 miliona evra, gotovo bih svake godine bio na Fajnal foru. To se nekim našim klubovima događalo u vremenima kada Zvezda nije imala nijednog sponzora. Možemo da budemo sportski rivali i da se borimo, ali ovde nas je odavno napustio fer plej.

Informer

Nebojša Čović

Na kraju je otkrio i da još nije doneo odluku hoće li ostati na mestu predsednika Crvene zvezde.

Sve zbog zdravlja. Imao sam nervozu baš sinoć na sportskom planu i odjednom mi je pritisak skočio sa 180 na 120. Doktori mi kažu da sam visokorizičan. Želim sve da izmerim i donesem odluku. Da vidim mogu li sve da ispratim na finansijskom i sportskom planu. Cilj su tri trofeja... Svakako ću uvek biti uz Zvezdu da pomognem, na ovaj ili onaj način - zaključio je Čović.