Autor: Informer.rs

10.11.2021.

17:37

Foto: Starsportphoto©

Sport

JEDNA DOBRA I JEDNA LOŠA VEST ZA CRVENO-BELE! Ivanović se VRAĆA, ali ZVEZDA bez Markovića dočekuje Asvel!

Zaređala je Crvena zvezda dobre rezultate nakon blage krize koja je potresla četu Dejana Radonjića, a beogradski velikan će u četvrtak pred svojim navijačima imati šansu da "podeblja" podovni saldo u Evroligi. 

Srpski šampion posle istorijskog trijumfa nad Panatinaikosom u devetom kolu Evrolige dočekuje Asvel - najprijatnije iznenađenje elitnog takmičenja na startu sezone.

- Asvel je napravio sjajan rezultat i dobrim igrama došao do 6 pobeda. Imaju dobre pojedince, atletski kvalitetnu ekipa. Pokazali su jedan individualno visok kvalitet koji ćemo morati da iskontrolišemo - rekao je Dejan Radonjić.

Asvel u Beograd stiže značajno oslabljen budući da protiv Zvezde neće igrati Dio i Dejvid Lajti. Ipak, trener crveno-belih ističe da će biti potrebna maksimalna ozbiljnost. 

- Imaju igrače sa puno poena u rukama. Naša odbrana će biti na ispitu. Tu su Džons, Okobo, ali ne samo oni... Potrebno je da odgovorimo na atletski kvalitet čvrstom igrom, da budemo skoncentridani, da gradimo rezultat i dobrom igrom na oba kraja terena pokušamo da pobedimo - objašnjava stateg crveno-belih. 

Informer

Zvezda se ozbiljno pojačala u ponedeljak budući da je Stefan Marković potpisao jednogodišnji ugovor sa srpskim i jadranskim šampionom, ali on neće biti u sastavu protiv Asvela. Sa druge strane, utisak je da će Nikola Ivanović biti na raspolaganju crnogorskom stručnjaku protiv Francuza. 

- Stefan nije uradio trening i nije registrovan. Videćemo u kakvom je stanju, pravićemo analizu i videti šta i kako dalje. Nikola je počeo sa treninzima i videćemo posle zadnjeg treninga da li može da pomogne. Nadamo se da će biti sa nama i da će dati doprinos koliko je to moguće - podvukao je Dejan Radonjić.