Autor: Informer.rs

12.11.2021.

17:24

Foto:

Sport

"RADONJIZMI" PONOVO U MODI! Urnebesne reakcije ZVEZDINOG trenera protiv ASVELA! /VIDEO/

Crvena zvezda je u fantastičnoj seriji rezultata od kako se Dejan Radonjić vratio u klub pre skoro godinu dana. Crveno-beli su osvojili sve prošle godine, a brutalne partije nastavili su da pružaju i na startu nove sezone. Kao glavnog "krivca" što Zvezda izgleda "utegnuto" kao nikada pre navijači krive upravo crnogorskog trenera. 

Jučerašnji meč protiv Asvela bio je stresan za sve navijače, a pitanje je kako se Radonjić osećao u finišu meča sa Francuzima kada su crveno-beli za tri minuta prosuli prednost od 16 poena i vratili rivale u igru. Dramatična završnica izazvala je kod trenera Zvezde urnebesnu reakciju zbog toga što zapisnički sto nije prihvatio izmenu pri rezultatu 69:62!

Negodovao je kod zapisničarke koja je, videvši da je trener Zvezde skočio kao oparen, gotovo u gardu podigla ruku i tom gestikulacijom pokušala da obuzda Radonjića. Crnogorac se ekspresno okrenuo na drugu strani i zaboravio malopređašnji incident. 

Podsećamo, tokom Radonjićevog prvog mandata njeogove reakcije pored linije bile su hit na svim društvenim mrežama, ali je Crnogorac ove sezone daleko mirniji što se tiče "igranja odbrane". Pravo je pitanje kako će to izgledati u nekom udarnom deli sezone, a posebno u nedelju kada je na programu prvi ovosezonski večiti derbi.