14.11.2021.

19:33

Foto: Starsportphoto

Sport

OGLASILI SE SA MARAKANE! Zvezda je jača od svih udara

- Prijala nam je pauza, od kad smo se okupili na početku sezone odigrali smo zaista mnogo utakmica. Možemo reći i da je predah došao u pravom momentu s obzirom da nam je bilo potrebno da se ponovo svi nađemo na terenu i radimo, što nismo mogli u prethodnom periodu zbog mnogobrojnih problema na koje smo nailazili. Odmorili smo se, kvalitetno radili i spremni dočekujemo nastavak takmičenja - rekao je Srnić, preneo je klupski sajt.

Zvezda će naredni meč igrati 18. novembra na gostovanju protiv Inđije, u šesnaestini finala Kupa Srbije.

Srnić je dodao da Zvezda ima cilj da na sva "tri fronta" ostvari maksimalne rezultate.

- Već u četvrtak igramo protiv Inđije, jasno je o kakvoj se ekipi radi, igrali su Superligu Srbije. Kup je specifično takmičenje, svesni smo toga i bićemo maksimalno motivisani da pokažemo kako se bori za Zvezdin grb - rekao je on.

Informer

Slavoljub Srnić na "večitom derbiju"

Vezni fudbaler je istakao da je do kraja sezone ostalo još mnogo utakmica, i da ekipa ide korak po korak.

- Mnogo nam znači podrška zvezdaša, biće nam potrebna njihova pomoć i u nastavku sezone. Siguran sam da će Zvezda pokazati da je jača od svih udara, zajedno možemo sve - ocenio je on.

- Bezbroj puta se pokazalo da smo sjajan tim, igrači na terenu i zvezdaši na tribinama, upravo to je ono što Crvenu zvezdu čini posebnom. Ostavićemo srce na terenu kako bismo na kraju sezone obradovali crveno-belu porodicu i zajedno slavili nove uspehe našeg voljenog kluba - zaključio je Srnić.

Meč između Inđije i Zvezde na programu je u četvrtak od 13 časova.