Autor: Informer.rs

15.11.2021.

16:50

Foto: Starsportphoto©

Sport

OGROMAN PEH ZA ZVEZDU! Heroj DERBIJA povređen! Panter mu umalo ISKOPAO OKO!?

Slavila je Crvena zvezda u prvom ovosezonskom večitom derbiju lakše nego što je iko mogao da očekuje. Četa Dejana Radonjića bila je daleko bolji rival tokom celog meča, o čemu je nakon utakmice pričao i Željko Obradović. 

Ipak, pobeda u derbiju mogla bi da ostavi trajne posledice na crveno-bele budući da će na "španskoj turneji" u okviru duplog kola Evrolige ići bez Luke Mitrovića. 

Centar Zvezde je bio najbolji pojedinac na meču sa Partizanom, ali je početkom poslednje četvrtine Mitrović dobio udarac u oko zbog kog neće moći da pomogne ekipi protiv Baskonije u utorak i Reala u četvrtak. 

Informer

Junak trijumfa protiv crno-belih se zakačio sa Kevinom Panterom nakon čega je pao na zemlju i morao da propusti sam finiš utakmice. Mitrović će morati da pauzira nekoliko dana, potvrdio je Dejan Radonjić. 

- Na put idemo bez Mitrovića. Dobio je eroziju rožnjače juče tokom meča posle udarca prstom. Pokušaćemo to da nadomestimo koliko je to moguće i da se trudimo da, dajući maksimum, uradimo koliko možemo i vidimo šta to može da proizvede na kraju - rekao je Radonjić.