Autor: Informer.rs

15.11.2021.

18:47

Foto: Starsportphoto

Sport

ČESTITAM MITROVIĆIMA! Zvezdin CRNOGORAC bodrio SRBIJU protiv Portugala!

Crvena zvezda je u nedelju savladala Partizan, a već u ponedeljak poletela put Vitorije gde ih u utorak očekuje meč desetog kola Evrolige protiv Baskonije. 

Emotivno pražnjenje protiv najvećeg rivala ostavilo je posledice na crveno-bele, a o svemu što se dešavalo pred put u Španiju govorio je Nikola Ivanović. 

- Za nas je novi dan. Definitivno samo zadovoljni što smo odigrali kvalitetno u prvom derbiju ove sezone. Međutim, već sad razmišljamo šta nam nosi sledeći meč protiv Baskonije koja će definitivno želeti pobedu, koja je u lošem ritmu, smenila je trenera... Mislim da uz kvalitetan pristup i dobru igru do nove pobede u Evroligi - rekao je Ivanović. 

Informer

Protiv Crvene zvezde će povratnički debi na klupu Baskonije imati Neven Spahija koji je danas zamenio Duška Ivanovića. 

- S ozbirom da dolazi novi trener, definitivno će svi igrači hteti da pokažu da tu pripadaju i da taj loš rezultat nije realan. Sigurno da će napraviti rekaciju. Mislim da će morati da bude individualna odgovrnost na visokom nivou - dodao je Crnogorac. 

Posle utakmice Ivanović je stigao da isprati i drugu poluvreme meča Portugala i Srbije. 

- Ispratio sam drugo poluvreme. Video sam da je Mitrović dao gol. Bio je i prozivan, ljudi su mislili da će da ga da i na kraju je to uspeo da uradi. Naravno da sam srećan što je Srbija uspela da se plasira na Svetsko prvenstvo. Luka je odigrao vrhunski meč. Možda i ključni igrač u derbiju. Stvarno svaka čast Mitrovićima - podvukao je Ivanović.