Autor: Informer.rs

27.11.2021.

08:54

Foto: Starsportphoto

Sport

SKANDAL NA MARAKANI! Mališan uhvatio Borjanov dres, a 40-godišnjak ga gurnuo na pod i OTEO mu!

Naime, kapiten šampiona Srbije Milan Borjan je posle meča prišao Zapadnoj tribini kako bi deci koja su bodrila Zvezdu bacio dres.

Taj dres je uhvatio jedan 13-godišnji dečak čijoj sreći u tom momentu nije bilo kraja.

Informer

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan

Međutim, ona je kratko trajala, pošto mu je jedan od ljudi koji su utakmicu gledali kao pratioci oteo dres iz ruku, nakon što ga je gurnuo na pod.

Mališan se porukom na Instagramu obratio suprugi Zvezdinog kapitena Snežani Borjan, koja se oglasila na Instagramu.

Na jednom storiju je Sneža najavila ono što će široj javnosti predstaviti na sledećem.

- Pogledajte naredni stori, jedno dete je plakalo celu noć i zvalo nas je 100 ljudi, jer je dete uhvatilo Milanov dres, a čovek mu je oteo i dao svojoj ćerki - napisala je Snežana.

Na sledećem je podelila poruke koje joj je poslao nesrećni dečak.

- Ako je ovako ne treba više ni da baca dres. Plakao sam. zato što sam uhvatio dres i gurnuo me je čovek od 40 godina i dao dres ćerki. A ja sam uhvatio. Znači razumite, imam 13 godina. Nikad nisam plakao. Ali sinoć jesam. Uhvatio sam dres, svi me udaraju, tada od te devojčice me gurne i pao sam i uzeo mi je dres - pisao je mališan.

Informer

Stori Snežane Borjan

Ovo sam objavila da zamolim ljude da budu ljudi, a ne neljudi. Dečak će dobiti dres od mene, ali oteti detetu... znam i ko je čovek, ali neću objavljivati zbog deteta... Sramni smo - napisala je Sneža na storiju ispod poruka dečaka.