Autor: Informer.rs

01.12.2021.

17:31 >> 20:23

Foto: Starsportphoto

Sport

ZVEZDA PRELETELA ZMAJEVE I STIGLA NA KORAK DO PARTIZANA! Ivanić ispratio goste neraspoložene na krov! /VIDEO/

Fenomenalno je ušla Zvezda u ovaj meč! Odmah je pokazala zube Voždovcu i jasno stavila do znanja gostima da na "Marakani" neće dozvoliti iznenađenje!

Već u 10. minutu Mirko Ivanić je bio najviši u skoku posle kornera koji je izveo Katai! U idealnom trenutku Zvezda pronalazi ključ za odbranu Zmajeva. Ovo je Ivaniću bio 12. gol u sezoni, a ukupno osmi u Superligi!

Ređale su se šanse kao na traci za izabranike Dejana Stanković, pa su tako ivanić, Lazetić i Katai mogli da povise rezultat do kraja prvog dela!

Informer

 

Najbolja prilika za Voždovac viđena je u 37. minutu. Zvezdin đak Pantović je mogao da izjednači. Lepo mu je loptu spustio Vujnović (koji je sedam minuta ranije mogao da se proslavi), a Pantović je dao predug for u prijemu pred zicerom.

I u drugom poluvremenu je Zvezda nastavila da plete mrežu oko gola Voždovca, Falko je uneo još više živosti kada je ušao, a Kataji i Lazetić su imali najbolje prilike da promene rezultat! Mogao je upravo Falko u 80. za zatrese mrežu, ali nije uspeo da kruniše dobru igru golom.

Ipak, na semaforu je do kraja ostalo 1:0, a zvezda je sada na tri boda od Partizana. Ima šampion Srbije 47 bodova, dok je Partizan lider sa 50.

CRVENA ZVEZDA-VOŽDOVAC 1:0 (1:0)

Stadion: Rajko Mitić            Sudija: Momčilo Marković

Strelci: Ivanić 10

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan – Gobeljić, Pankov, Eraković, Rodić – Srnić, Petrović – Ben, Ivanić, Katai – Lazetić.

VOŽDOVAC (4-2-3-1): Preković – Lasickas, Ivezić, Milović, Hajdin – Purtić, Ajdinović – Milojević, A. Keita, Pantović – Vujnović.

TOK MEČA:

Drugo poluvreme:

Kraj! Zvezda je upisala još jedan trijumf i prišla na tri boda Partizanu!

90. minut - Igraće se još tri minuta.

85. minut - Vukanović igra dobro u poslednjih nekoliko minuta. Dobro se snašao na levom krilu, a onda dodao u sredinu, ali, predaleko od Pavkov. Minut pre toga je inudio korner...

80. minut - Mogao je Falko da se upiše u strelce, ali je baš loše šutirao

76. minut - Poslednje izmene vrši Stanković. Gajić ulazi umesto Gobeljića, Vukanović umesto Katija.

74. minut -  Prvi žuti karton na meču! Miloš Milović  je povukao Kataija i naterao sudiju da ga javno opomene.

71. minut - Odlični Falko je nanizao nekoliko igrača Voždovca, sjajno dodao za Kataija, koji šutira blizu leve stative, ali ništa od gola...

64. minut - Umesto Njegoša Petrovića u igri je Krstičić

63. minut -  U kaznenom prostoru Zvezde u duelu su se našli Marko Gobeljić i Alen Mašović, posle čega su "zmajevi" tražili jedanaesterac

61. minut - Sada velika šansa za Kataija, dodao mu je loptu Ivanić, ali brani Preković...

59. minut - Dvostruka izmena u Voždovcu. Na terenu su Mašović, Stanisavljević i Milosavljević, a izašli su Keita, Milojević i Ajdinović.

Informer

 

57. minut -  Dobra šansa za Kataija! U odličnoj situaciji je bio posle dodavanja Mirka Ivanića. Uspeo je da finitira protivničke igrače, ali je na kraju gađao pored gola...

56. minut -  Pavkov je u igri umesto Lazetića

54. minut -  Sjajno je Filipo Falko pronašao Marka Lazetića, koji nije uspeo da savlada Prekovića

50. minut - Lepo je prošao mladi Lazetić jedan na jedan, ali pogađa spoljni deo mreže

49. minut -  Purtić je pokušao udarcem sa više od 20 metara koji koji je bio lak zadatak za Borjana

Počeo je drugi deo susreta. Filip Falko je ušao umesto Bena.

Prvo poluvreme:

45. minut -  Kraj prvog poluvremena! Zasluženo vodi Zvezda, a mogao je rezultat da bude i ubedljiviji.

37. minut - Ponadali su se sada gostujući igrači! Miloš Pantović je prospustio odličnu situaciju. Dobio je odličnu loptu na ivici kaznenog prostora, ali je nije dobro iskontrolisao!

32. minut - Sada je moglo da bude 2:0, ali je zakasnio Marko Lazetić! Prvo je Ben uposlio Rodića, koji je iz prve tražio talentovanog napadača, ali on nije uspeo da stigne tu loptu.

30. minut - Vrlo dobar potez Nikole Vujnovića, okrenuo je Pankova na ivici kaznenog prostora i šutirao, ali je na visini zadatka bio Borjan

28. minut - Pokušao je Katai na desnom boku i probao levom, ali neprecizno...

Informer

 

25. minut - Ne odustaje Zvezda! Pritusak pred golom Prekovića. Izvukao se Voždovac,  samo korner za Zvezdu...

23. minut - Pantović je pokušao, ali od svega samo gol-aut...

18. minut - Fenomenalan je Ivanić! Sada se odlično namestio i opalio sa 20 metara. Pala je lopta pred golmana Pekovića i odbila se od zemlju, ali je uspeo nekako da sačuva gol čuvar mreže gostiju.

15. minut - Sada je izdržao Lazetić duel, došao maltene do peterca, ali je onda je ometen u nameri da realizuje zamisli...

10. minut - GOL! Mirko Ivanić je najviši u skoku posle kornera koji je izveo Katai! U idealnom trenutku Zvezda pronalazi ključ za odbranu Zmajeva. Ovo je Ivaniću 12. gol u sezoni, a ukupno osmi u Superligi...

8. minut - Još jedan korner za Zvezdu. Ivanić ga je iznudio, pokušao je Rodić glavom, posle centaršuta Bena, ali lopta ide pored desne stative...

6. minut - Prvi korner za Zvezdu na meču. Izvodi ga Ben...

5. minut -  Katai je prošao po levoj strani, a onda pokušao sa ivice peterca, ali nije bilo opasno za Prekovića.

Informer

 

4. minut -  Voždovac je krenuo otvoreno, pokušava da dođe do šanse, a jednu opasnost po Borjanov gol otklonio je Eraković.

3. minut - Crvena zvezda je oslabljena na današnjoj utakmici. Znalo se da u timu neće biti povređenog Sekua Sanoga, Gelora Kange i Loisa Dionija, a da će Milan Pavkov krenuti sa klupe za rezervne igrače, ali iznenađenje predstavlja vest da u timu nema Aleksandra Dragovića.

Počeo je susret.

18:30 - Sa kapitenskom trakom na ruci Voždovac predvodi nekadašnji igrač Crvene zvezde, Stefan Hajdin.

17:44 - Crvena zvezda na klupi za rezervne igrače ima osmoricu igrača, dakle tri manje od Voždovca. Kod crveno-belih na klupi su: Gordić, Gajić, Degenek, Krstičić, Pavkov, Falko, Stanić i Vukanović, dok su kod gostiju tu: Krunić, Bogdanović, Milosavljević, Stojčev, Stanisavljević, Perošević, Mijailović, Cvetković, Stoisavljević, Jarković i Mašović.

17:30 - Dobro veče i dobrodošli na lajv blog portala Informer.rs na kojem uživo možete pratiti dešavanja sa utakmice Superlige Srbije između Crvene zvede i Partizana.