Autor: Informer.rs

03.12.2021.

22:22

Foto: Starsportphoto

Sport

ODBRANA, ODBRANA I SAMO ODBRANA! Radonjić ODUŠEVLJEN NAVIJAČIMA u Rusiji!

Crveno-beli se iz Rusije vraćaju sa ogromnom pobedom i naoštreni da u naredna tri evroligaška kola napadnu mesto koje bi ih dovelo do borbe  za plej-of. 

- Čestitke mojim igračima na dobroj utakmici. Bitna pobeda za nas. Pričali smo o ovoj utakmici, cilj je bio da pre svega da odigramo bolje nego protiv Uniksa. Bila je potpuno drugačija utakmica. Od starta smo igrali sa puno energije, fokusa, dobra odbrana nam je donela prednost. Drugo poluvreme nismo dobro počeli napadački, izgubili smo dosta lopti, ali imali smo prednost i nastavili smo sa dobrom odbranom i tako smo kontrolisali utakmicu i upisali važnu pobedu - rekao je Radonjić nakon meča. 

Crvena zvezda je u Sankt Peterburgu imala podršku navijača, te je trener crveno-belih morao da im se zahvali na podršci. 

- Hvala našim navijačima na podršci, atmosfera je bila sjajna - podvukao je strateg Zvezde. 

Informer

Sa druge strane, Ćavi Paskval bio je izuzetno nezadovoljan posle poraza i istakao da je ovo Zenitov najgori nastup ove sezone. 

- Najpre da čestitam Crvenoj zvezdi koja je jasno odigrala daleko bolju utakmicu od nas. Igrala je sa više energije, fizički su nas izbacili iz utakmice od prvog do poslednjeg minuta. Loše smo počeli meč defanzivno. U prve dve četvrtine nismo igrali odbranu uopšte. U drugom poluvremenu smo popravili odbranu, igrali sa više energije, ali nismo mogli ništa da pogodimo. Mašili smo otvorene šuteve, izgubili smo previše lopti i nije bilo moguće da se vratimo. Jedna užasna utakmica sa naše strane sa 18 izgubljenih lopti. Bili smo veoma nervozni. Ovo je bila naša najgora utakmica - objasnio je Paskval.