Autor: Informer.rs

08.12.2021.

14:58

Foto: starsport/montaža

Sport

FALKO NALJUTIO STANKOVIĆA! Trener Zvezde žestoko prozvao Italijana!

Pored  Sanoga, na listi povređenih igrača je i Falko, pa neće moći da pomognu saigračima koji će se u Portugaliji boriti za osminu finala Lige Evrope. 

- Neće putovati, ima neku povredu - kazao je Dejan Stanković i dodao:

-  Mislim da bi on mogao malo više da povede računa o sebi. Pogotovo u momentima kada nam treba svaki igrač. Možda bi nekad trebalo stisnuti zube. Ali to ide od karaktera do karaktera. Imali smo ovde igrače koji su igrali povređeni, kao Sanogo što je igrao sa pokidanim mišićem, kao što je Katai igrao sa temperaturom 38,2, pa umalo nije pao u nesvest. 

Nije Stanković štedeo Italijana. Šef struke crveno-belih je rekao da sada trenutak kada se potvrđuje ono o čemu je pričao, a to je da mu u ovakvim situacijama više trebaju pravi ljudi, a ne samo igrači.

Informer

Filipo Falko naljutio Dejana Stankovića

- To su ti karakteri o kojima ja pričam. Nekada nije dovoljno 100 odsto, treba 120. Neko to ima, neko to nema. I nikada neće imati. Tu se pravi razlika, kada treba da se dođe do završnog cilja. Tu dolazimo do onoga što sam ja govorio, da će mi nekad više značiti čovek na terenu, nego igrač. To su momenti kada treba stisnuti zube. Kada reskirate sebe zarad grupe. To je za poštovanje i naklon do neba. Svaka čast. Neko to ima, a neko nema, i nikad neće imati - dodao je Stanković.

Falko je inače ove sezone zabeležio 19 mečeva za Zvezdu i postigao dva gola, uz tri asistencije.