Autor: Informer.rs

13.12.2021.

17:01 >> 20:16

Foto: Starsportphoto

Sport

RADNIK PONOVO ZVEZDIN DŽELAT! Surduličani obradovali Partizan! Šampionu malo i dva penala! /VIDEO/

Dejan Stanković je danas 100. put sedeo na klupi Zvezde! Nisu uspeli crveno-beli da upišu nova tri boda, a uzbuđenja nije manjkalo!

Imala je Crvena zvezda prednost na poluvremenu, ali nije mogao u potpunosti da bude zadovoljan Stanković. Promašili su crveno-beli mnogo dobrih šansi na startu meča, a Aleksandar Katai mogao je iz penala da udvostruči prednost u smiraj prvog dela igre.

U 33. minutu došlo je do kontakta Erakovića i golmana Ranđelovića u kaznenom prostoru, sudija je pokazao da nema penala, što je razbesnelo fudbalere Crvene zvezde. Ali, ipak je posle gledanja VAR-a promenio odluku. Katai je bio precizan!

Informer

 

Nije nakon toga bio siguran kao prilikom prvog penala u 36. minutu. Ostao je Ben da leži u šesnaestercu posle kontakta sa Jokićem. Pukla je arkada El Fardu Benu, a opet je snimak pomogao sudiji! Šutirao je preko gola Katai u 44. minutu, pa je Zvezda na poluvreme otišla sa minimalnom prednošću.

Informer

 


Drugo poluvreme je bilo prava uspavanka! Opao je ritam,golman Ranđelović je sa lakoćom izlazio na kraj sa ofanzivcima Crvene zvezde, a Borjan nije imao mnogo posla. 

A onda šok za Zvezdu u 83. minutu! Napravio je Dušan Đorđević odlične izmene, kojima je stigao do izjednačenja. Ubacio je Lukića i Stamenkovića, a oni su bili u centru pažnje kod gola Radnika. Centrirao je Viktor Lukić, a Bogdan Stamenković je glavom zakucao loptu u gol.

Do kraja nije bilo promene rezultata! Ispustila je Zvezda šansu da se izjednači sa Partizanom, a Surduličani su opet bili dželat šampionu.

CRVENA ZVEZDA - RADNIK 1:1 (1:0)

Stadion: "Rajko Mitić"                                           Sudija: Đorđe Maksimović

Strelci: Katai 36 (p), Stamenković u 83

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Gajić, Dragović, Eraković, Rodić (od 58. Degenek) - Kanga (od 73. Nikolić), Srnić - Ben (od 58. Falko), Ivanić, Katai (od 73. Krstičić) - Pavkov (od 58. Lazetić).

RADNIK: Ranđelović - Nedeljković (od 73. Stamenković), Radmanovac, Oreščanin, Jokić - Medić (od 60. Biber), Subotić (od 60. Bjedov) - Bogdanovski, Janjić (od 73. Petrović), Spasić - Milovanović (od 60. Lukić).

TOK MEČA:

Drugo poluvreme:

KRAJ! Ponovo je Radnik bio koban za Zvezdu i usrećio navijače Partizana! 

83. minut-  GOL! Izjednačenje! Napravio je Dušan Đorđević odlične izmene, kojima je stigao do izjednačenja. Ubacio je Lukića i Stamenkovića, a oni su bili u centru pažnje kod gola Radnika. Centrirao je Viktor Lukić, a Bogdan Stamenković je glavom zakucao loptu u gol.

73. minut - Krstičić i Nikolić su u igri, napustili su teren Katai i Kanga! U timu Radnika više u igri nisu Vasilije Janjić i Davor Nedeljković, a ušli su Filip Petrović i Bogdan Stamenković.

70. minut - Pokušao je Filipo Falko! Ušli su mu igrači Radnika u blok, pa je lopta je završila u naručju danas odličnog Ranđelovića.

66. minut - Mladi Marko Lazetić je bio u šansi! Pucao glavom iz teške pozicije, a siguran je bio Stefan Ranđelović....

Informer

 

62. minut - Izlaskom Milana Rodića na poziciju levog beka pomerio se Strahinja Eraković, a uz Aleksandra Dragovića je Miloš Degenek.

60. minut-  I strateg Radnika je napravio trostruku izmenu. Teren su napustili Predrag Medić, Nemanja Subotić i Uroš Milovanović, a na terenu su Edin Biber, Darko Bjedov i Viktor Lukić.

58. minut - Stanković je izvšio trostruku promenu. Miloš Degenek zamenio je Milana Rodića, El Fardu Ben je izašao, a ušao je Filipo Falko, dok je Marko Lazetić ušao u igru umesto Milana Pavkova.

55. minut - Pokušao je Bogdanovski, a onda na suprotnoj strani terena, Aleksandar Katai je poslao loptu pored gola

52. minut - Pokušao je El Fardu Ben iz slobodnog udarca, ali golman Radnika je odličan! Žaliće verovatno zbog onog penala, jer je danas zaiszta na visini zadatka. 

47. minut - Šutirao je Kanga iz prve, ali je budan bio Ranđelović

45. minut - Nastavljen je meč...

Prvo poluvreme:

Kraj prvog dela! Uzbudljivo poluvreme je za nama! 

Informer

 

44. MINUT - NOVI PENAL! Posle glednaja snimka je dosuđen penal! Nije bio precizan Katai! Šutirao je preko gola, lopta je dodirnula prečku.

38. miut - Ostao je Ben da leži u šesnaestercu posle kontakta sa Jokićem. Tom prilikom je pukla arkada El Fardu Benu. Proverava sudija i ovu situaciju.

36. MINUT - Zvezda je povela sa bele tačke preko Kataija! Golman Ranđelović je oborio Erakovića i posle VAR-a je sudija pokazao na belu tačku!

33. minut - Došlo je do kontakta Erakovića i golmana Ranđelovića u kaznenom prostoru, sudija je pokazao da nema penala, a onda je to razbesnelo fudbalere Crvene zvezde. Ipak je arbitar posle kratkog premišljanja pogledao snimak i promenio odluku! 

32. minut - Janjić je dobio žuti karton

29. minut- Pokušao je i Gajić, uputio udarac po zemlji, ali bilo je to slabo...

28. minut - Okušao je i Kanga šut, ali Stefan Ranđelović je do sada na visini zadatka! 

26. minut - Odlična prilika za domaćina! Ben je odložio loptu za Ivanića, ovaj silovito šutnuo, ali lopta završava malo preko gola! 

Informer

 

20. minut - Slobodnjak za Zvezdu i odličan udarac Bena, ali je Ranđelović sjajno intervenisao! 

16. minut - Kakva šansa za Bogdanovskog! Fenomenalno je šutirao, ali je Borjan krajnjim naporom ukrotio njegov šut! Od svega korner! 

15. minut - Sjajan pas poslao je Ivanić za Kataija, izbacio je kompletnu odbranu rivala. Provukao je Katai loptu kroz peterac, kasnili su Ben i Pavkov.

11. minut - Dobar je tempo na "Marakani".  Ne libi se Radnik da šutira na gol Borjana, ali sjajni čuvar mreže sa bolnom grimasom stiže sve! 

7. minut - Zastao je dah mnogima na stadionu, požalio se Borjan na povredu posle nezgodnog pada, ali mu je ukazana pomoć i nastavio je meč kapiten šampiona Srbije!

6. minut -Još jedna dobra šansa za Zvezdu! Ben je izveo korner, lopta je došla do Dragovića koji je uposlio Kataija, a Zvezdin "Magiko" je pokušao glavom! Preko gola...

4. minut - Pokušao je Katai, Ranđelović je izašao kao pobednik, a onda je Ivanić poslao loptu preko gola!

3. minut - Za sada i jedni i drugi opipavaju puls. Nema sumnje da je Zvezda iscrpljena i fizički i psihički posle velikog uspeha, ali moraće Stankovićevi izabranici da daju sve od sebe na ovoj i narednoj utakmici, da bi ispunili zacrtani cilj i raspoloženi otišli na pauzu!

1. minut - Počeo je meč! Prvi napad imaju gosti iz Surdulice!

Informer

 

17:33 - Nije samo današnji meč 100. za Dejana Stankovića na klupi Crvene zvezde, nego i za defanzivca Milana Gajića.

Informer

 

17:11 - Najjači tim je odabrao Dejan Stanković za današnji susret! 

Informer

Tribine i teren Crvene zvezde su spremni

17:00 - Dobar dan i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs, na kojem iz minuta u minut možete pratiti dešavanja sa meča Crvene zvezde i Radnika!