Autor: Informer.rs

14.12.2021.

22:27

Foto: Starsportphoto©

Sport

MOJA LJUBAV PREMA DELIJAMA RASTE IZ GODINE U GODINU! Mirotić EMOTIVAN nakon pobede nad Zvezdom!

Prva zvezda Barselone, Nikola Mirotić oduvek je u ljubavi sa navijačima Crvene zvezde zbog humanitarnog rada i ogromne pomoći srpskom narodu. Reprezentativca Španije dočekao je gromoglasan aplauz koji ga nije ostavio ravnodušnim. 

- Kao uvek, bilo je zaista divno. Zahvalio bih se navijačima Crvene zvezde jer su bili sjajni večeras, na divnom aplauzu. Moja ljubav prema njima raste iz godine u godinu i uvek je veliko zadovoljstvo igrati ovde. Nismo odigrali najbolju utakmicu, ali smo uspeli da pobedimo. Zvezda je imala realne šanse da pobedi, nije ubacila neke šuteve - sreća je večeras bila na našoj strani - rekao je Mirotić posle meča. 

Nakon meča, Mirotić se pozdravio sa Novakom Đokovićem koji je iz prvog reda bodrio Crvenu zvezdu. 

- Neverovatno. Novak je najveća legenda svih vremena u tenisu. Imao sam čast da ga upoznam u Americi. Nismo očekivali da će biti tu večeras, tako da smo bili prijatno iznenađeni. Uvek je velika čast pozdraviti ga - dodao je košarkaš Barselone i otkrio da su gotovo svi igrači odmah poželeli sliku i dobili motiv više da se dogažu i pokažu. 

- Čim su ga videli odmah su pitali da li mogu da se slikaju. Rekao sam im: "Idite posle utakmice, pa pitajte čoveka". Naravno da je pristao. Odmah se vidi koliko je čovek, svakome spreman da pruži pažnju, da se slika. Moramo da budemo ponosni na njega. Bila nam je velika motivacija da igramo ovde, još pred njim. Bilo je zaista jako lepo veče - podvukao je on.