Autor: Informer.rs

26.12.2021.

07:41

Foto: Starsportphoto

Sport

OTKRIVEN STANKOVIĆEV PLAN! Na pripreme vodi četiri NOVA FUDBALERA!

Nema sumnje da će tokom zimske pauze biti promena u igračkom kadru. Dok fudbaleri odmaraju i pune baterije za drugi deo sezone, uprava na Marakani radi kako bi crveno-beli spremni dočekali borbu za titulu u Superligi i osminu finala LIge Evrope.

Jasno je da šampionu Srbije predstoje određeni rezovi u ugračkom kadru, kao i angažman neophodnih pojačanja. 

Mnogo toga zavisi od budućeg statusa kapitena i golmana Milana Borjana, koji želI da ode iz kluba, što mu Zvezda trenutno ne dozvoljava. Stigao je već Ohi Omoižuanfo, a očekuju se još najmanje trojica novajlija na prvom delu priprema. U pitanju su Stefan Leković, Ibrahim Mustafa i Vladimir Lučić, prenosi "Mozzart Sport".

Informer

Stefan Leković se dokazuje Dejanu Stankoviću

Klubu je potrebna "sveža krv"! Njih trojica će imati šansu da se pokažu Dejanu Stankoviću u prvom delu priprema u Pafosu. U zavisnosti od toga kakav utisak ostave - videćemo da li će biti i u Antaliji gde će Zvezda boraviti od 23. januara do 4. februara.

Leković je verovatno najtalentovaniji štoper Crvene zvezde, kapiten generacije '04, a već se pominjalo da se za njega interesuje Real Madrid.

Lučić je krilni fudbaler koji je na pozajmici u IMT, dok je Ibrahim Mustafa ofanzivni vezista i odigrao je odličnu jesen u dresu Radničkog iz Sremske Mitrovice.