Autor: Informer.rs

03.01.2022.

16:36 >> 17:54

Foto:

Sport

NE IGRAJ SE SA MNOM, ZNAŠ DA IGRAM BOLJE! Sapunica se NASTAVLJA! Sneža Borjan poslala PORUKU Terziću!?

Saga o odlasku Milana Borjana sa Marakane traje i nema nameru da se završi. Kapiten Crvene zvezde izrazio je želju da napusti tabor srpskog šampiona, uprava mu to ne dozvoljava, a u čitavu priču uključili su se i brojni "stručnjaci". 

Prepucavanje dve strane traje već nedeljama, a nastupi na "Instagramu" su sve češći. Ipak, po misterioznim i direktnim objavama izdvojila se supruga Milana Borjana - Snežana. 

Pokušao je Dejan Stanković da spusti tenzije, isto je učinio i Mitar Mrkela, ali je današnja izjava Zvezdana Terzića ponovo "raspalila" vatru i pozvala Snežanu Borjan da se oglasi na društvenim mrežama. 

Terzić je najavio uvođenje kazne i promene u ugovoru zbog objava na društvenim mrežama, na šta Snežana Borjan nije ostala "nema". 

- Pravna komisija Crvene zvezde već je spremila dopunu disciplinskog ugovora koja će regulisati ponašanje načih igrača i njihovih porodica na društvenim mrežama. Generalno, društvene mreže su zlo, a mi moramo da se ponašamo u skladu sa veličinom kluba. Nećemo sa članovima porodica komunicirati preko društvenih mreža. Ne pada nam na pamet. Zna se hijerarhija - poručio je Terzić.

Ubrzo je stigao odgovor, a brojni navijači veruju da je rečenica Snežane Borjan bila usmerena ka prvom čoveku Crvene zvezde. 

- Ne igraj se sa mnom, kada znaš da igram bolje - glasila je misteriozna poruka Snežane Borjan!