Autor: Informer.rs

03.01.2022.

18:46 >> 19:14

Foto:

Sport

SAPUNICA NA RELACIJI BORJAN-ZVEZDA! Oglasio se KAPITEN crveno-belih... OSTAVITE moju porodicu NA MIRU!

Glavno pitanje na Marakani poslednjih sedmica vezano je za Milana Borjana. Kapiten je izrazio želju da ode, u tabori srpskog šampiona ne žele da ga se odreknu, a lavinu događaja pokrenuo je navodni sukob sa Dejanom Stankovićem. 

Ponovo je u centar pažnje dospela Snežana Borjan. Naime, Informer je objavio najavu direktora Zvezdana Terzića da će biti promena ugovora igrača i to zbog poruka fudbalera ili članova njihovih porodica na društvenim mrežama. Nakoliko sati kasnije na Instagramu supruge kapitena Zvezde pojavila se poruka: "Ne igrajte se sa mnom, znate da se ja bolje igram".

Mediji su to protumačili kao odgovor čelniku Zvede, a Milan Borjan je u kratkoj izjavi za "Telegraf" poručio da njena objava nema veze sa Crvenom zvezdom. 

Informer

Milan i Snežana Borjan

- Molim medije da ostave moju porodicu na miru. Na odmoru sam. Svakog dana smo u medijima, ne znači da bilo šta što moja supruga i ja objavimo ima veze sa Zvezdom - poručio je Borjan.

Podsećamo, posle sukoba Borjana i Stankovića počela su saopštenja, iz Zvezde diretekna, sa druge strane putem Instagrama, a najviše pažnje tokom "sapunice" dobila je supruga kapitena crveno-belih - Snežana Borjan. Ona se nekoliko puta oglašavala na društenim mrežama.

Terzić je potom u intervjuu za Informer poručio da će biti dodatno praćeno ponašanje igrača na društevim mrežama.

Informer

Zvezdan Terzić

- Pravna komisija Crvene zvezde već je spremila dopunu disciplinskog ugovora koja će regulisati ponašanje načih igrača i njihovih porodica na društvenim mrežama. Generalno, društvene mreže su zlo, a mi moramo da se ponašamo u skladu sa veličinom kluba. Nećemo sa članovima porodica komunicirati preko društvenih mreža. Ne pada nam na pamet. Zna se hijerarhija - poručio je Terzić.