Autor: Informer.rs

12.01.2022.

19:07

Foto: fkcrvenazvezda.rs

Sport

ZVEZDA UPALILA MOTORE! Crveno-beli žele TITULU i ništa drugo!

Crvena zvezda je upalila motore! Trener Dejan Stanković okupio je igrača pred početak zimskih priprema, a na prozivci se pojavilo 29 igrača. U odnosu na prvobitni plan, nema Milana Borjana, Aksela Bakajoka i Vladimira Lučića koji su pozitivni na korona virus i neće putovati sa ekipom, dok su Gelor Kanga i El Fardu Ben na Afričkom kupu nacija sa reprezentacijama Gabona i Komora. 

Stanković je danas održao prozivku, a među igračima koji su bili u svlačionici ima i nekoliko "novih lica": Zoran Popović, Miloš Gordić, Stefan Marinković, Marko Gobeljić, Milan Gajić, Aleksandar Dragović, Strahinja Eraković, Radovan Pankov, Andrej Đurić, Milan Rodić, Seku Sanogo, Njegoš Petrović, Nenad Krstičić, Veljko Nikolić, Nikola Stanković, Mirko Ivanić, Petar Stanić, Slavoljub Srnić, Aleksandar Katai, Filipo Falko, Andrija Radulović, Nikola Mituljikić, Jovan Mituljikić, Ohi Omojuanfo, Milan Pavkov, Luis Dioni, Rišairo Živković, Marko Lazetić i Ibrahim Mustafa.

Od omladinaca su se prvom timu priključili Andreja Đurić, Nikola Stanković, Nikola Mituljikić, Jovan Mituljikić, Andrija Radulović. Tu je i golobradi čuvar mreže Stefan Marinković, kao i povratnik u tabor crveno-belih Ibrahim Mustafa. 

Informer

- Posle  reči koje su uputili direktor i sportski direktor ja samo mogu da poželim da ostvarite ono što je pred vas postavljeno. Nastojite da opravdate poverenje koje smo dali vama, jer verujemo u vas i tim koji je prošle godine ostvario rekorde koji dugo vremena nisu viđeni u Crvenoj zvezdi. Želim vam zdravlje i snagu, i verujem da uz trud možete da ostvarite ono što se od vas očekuje. Srećno - rekao je Mijailović. 

Nakon predsednika kluba igračima se obratio i trener Dejan Stanković koji veruje da igračima, ali dodaje da svima mora na pameti da bude samo Zvezda. 

- Ovo su jake poruke. Treba da budemo svesni njih i da nastavimo da budemo grupa,  jer samo tako, smo svakoj ekipi jako nezgodan protivnik. Kao što je rekao generalni direktor, od danas pa do 26. maja, samo Zvezda. Glava dole i idemo da radimo, svi, počevši od mene. Ta titula nije čudo, to je nešto što nama pripada - istakao je Stanković.