14.01.2022.

16:01

Foto: Informer

Sport

Borjan pokrenuo sopstveni kamp za golmane! Direktorka Snežana prezadovoljna: Ovo ni u ozbiljnim klubovima nisam videla!

Kapiten crveno-belih bio je sa njima prva četiri dana, trenirali su zajedno, pričali i lično im je pokazivao vežbe za golmane. Nakon toga je morao da ih napusti i priključi se pripremama sa srpskim šampionom, a decu je ostavio u sigurnim rukama. 

Prema rečima direktorke kampa, Snežane Borjan, sve protiče u najboljem redu. 


- Kao direktor kampa "GKBorjanMilan82" moram da kažem da sam izuzetno ponosna na ideju rada sa decom i usavršavanja njihovih golmanskih sposobnosti. Tri meseca sam izuzetan napor uložila u kompletnu organizaciju i danas posle šešt dana kampa sam presrećna i ponosna koliko je sve imalo smisla. Želim da zahvalim supervizoru našeg kampa, gospodinu Draganu Sretenijeviću - Galetu na neverovatnom konceptu i organizaciji struke i rada. Način na koji on to radi i kompletna priprema je nešto što ni u ozbiljnim klubovima nisam videla, a posebno ne na kampovima - prenela je utiske Borjanova supruga. 

Informer

 

Posebno joj je žao što je broj mesta bio ograničen, tako da je za leto planiran još jedan kamp na Zlatiboru.

- Hvala savršenom hotelu koji pored udobnosti, smeštaja i pogleda, svakodnevnog pranja opreme, nestvarnog spa centra i bazena, ispunjava sve naše zahteve. I naravno hvala najviše našem brendu - mom suprugu Milanu Borjanu, jer bez njegovog lika i dela naš kamp ne bi ni postojao! Jako mi je žao što za ovaj kamp nismo mogli da primimo svu decu i stotinu dece je ostalo bez mogućnosti da učestvuje. Zbog njih već krajem juna na Zlatiboru pravimo kamp koji će trajati nekoliko nedelja i koji će imati širi dijapazon godišta - zaključila je Snežana Borjan.