Autor: Informer.rs

24.01.2022.

10:43

Foto: Starsportphoto

Sport

DELIJE U TRANSU! Ozbiljan igrač dolazi u Zvezdu!

Crveno-beli rade na angažovanju kvalitetnog defanzivnog veznog igrača. Terzić nije želeo da govori o imenima, ali je jasno da je prioritet vezista Šerifa Edmund Ado. O njegovom dolasku danima se se spekuliše

- Crvena zvezda intenzivno radi na dovođenju još nekih igrača, konkretno želimo da angažujemo nekoga ko bi pojačao tu konkurenciju sa Sekuom Sanogom i Gelorom Kangom. Ali, ne bih pričao o kokretnim imenima, jer to onda podiže njihovu pregovaračku poziciju i to nije mudro - kazao je za TV Prva Zvezdan Terzić.

Informer

Edmund Ado

Čelnik srpskog šampiona smatra da je Crvena zvezda podigla lestvicu kada su u pitanju pojačanja, što pokazuju ostvareni dolasci Ohija i Pičinija.

- Sada su u situaciji da najbolji igrač i strelac norveške lige kao najbolju soluciju za sebe i karijeru izabere dolazak u Crvenu zvezdu. Jedan Pičini, koji je pre nekoliko godina bio reprezentativac Italije, dođe na Marakanu samo nekoliko dana nakon što je u derbiju sa Real Madridom čuvao Vinisijusa. Sve to pokazuje da je Zvezda vratila staru slavu i još jednom potvrdila da je ozbiljan fudbalski brend.