Autor: Informer.rs

03.02.2022.

13:45 >> 13:24

Foto: Starsportphoto

Sport

STANKOVIĆ OTVORENO O VELJKU NIKOLIĆU! Žao mi ga je... Sve najbolje Njegošu i Marku!

Crveno-bele su napustili Njegoš Petrović i Marko Lazetić koji su kompletirali unosne transfere u Evropu. Napadač će u budućnosti nositi dres Milana, dok je dojučerašnji veznjak Zvezde zadužio crveno-beli dres Granade. 

- Radi se o dva sjajna momka i fudbalera. Lazetić i Petrović su veliki radnici i profesionalci. Poželeo sam im sreću od srca. Rekao sam im da što više budu nogama na zemlji i da prihvate situaciju i da se adaptiraju što brže mogu. Da prihvate fudbal onakav kakav jeste i da se brzo uklope u tim. Još jednom im od srca želim puno sreće. 
 
Naravno, nezaobilazan osvrt bio je i na trenutni igrački kadar Crvene zvezde.
 
- Mnogo mi je žao jer se Nikolić pred kraj prvog dela prvenstva tek vratio u stroj i stvarno je davao dobre znake. Opet je doživeo peh jer ga je lopta u vazduhu pogodila u taj članak i vratio mu se bol. Pokušavamo da rešimo taj problem kako bi se što pre vratio na teren. Sigurno je da će ići u inostranstvo, kako bi specijalisti ustanovili šta mu stvara probleme, i učinićemo sve da se što pre vrati. Kod Živkovića se vidi pomak. Ko želi da vidi, može. Živković je odradio druge pripreme sa ekipom, što mi je drago. On samo može još da napreduje. Od njega, kao i od Falka očekujem da budu naši džokeri za nastavak prvenstva. Kada je reč o Bakakoju, on je i na prošlim pripremama pokazao da se polako vraća, ali za to je potreban kontinuitet. Minutaža treba da se zasluži. Svi oni konkurišu za tim i bitno je da su zdravi, i da su odradili dobre pripreme - objasnio je Stanković.