Autor: Informer.rs

03.02.2022.

22:29

Foto: printscreen instagram

Sport

MARIN IMA SAVET ZA NEMANJU MOTIKU! Zvezdino pojačanje pokazalo koliko POŠTUJE bivšeg ljubimca Delija

Mladi fudbaler od koga se u budućnosti očekuje da zablista i potvrdi nesporni talenat, imao je pre dolaska u Beograd razgovor sa proslavljenim asom i nekadašnjim kapitenom srpskog šampiona.

Podsećanja radi, bivši reprezentativac Nemačke je u avgustu 2018. stigao na Marakanu i za crveno-bele igrao do januara 2020. Pod vođstvom Vladana Milojevića sa klupe, omirisao je barut Lige šampiona, osvojio Superligu... Stoga i nije iznenađenje što je golobradi Nemanja zatražio savet od prekaljenog veziste kada se radi o životu i igranju u Srbiji.

Nemanja se zahvalio Marinu na taj način što je Marku u čast zadužio Zvezdin dres sa brojem 17. Zanimljivo da je stariji as isti nosio u svojoj prvoj sezoni na Marakani, a kasnije uzeo "desetku". 

Na oproštaju je Marin poželeo je sve najbolje Nemanji:

- Srećno - napisao je Marko na društvenim mrežama, uz sliku sa Motikom i njegovim ocem Borišom.

Pojačanje Zvezde bio je oduševljen što mu je fudbalska institucija poput Marka Marina dala savet pred dolazak u Ljutice Bogdana.

- Razgovarao sam i sa njim pre dolaska u Zvezdu. Rekao mi je da budem opušten i da se trudim, te da će se to sve isplatiti - istakao je Nemanja Motika, koji će narednog meseca proslaviti 19. rođendan.