Autor: Informer.rs

06.02.2022.

13:55

Foto: Starsportphoto

Sport

BRUTALNE UVREDE, ZVIŽDUCI... Nije samo Obradović umalo zaplakao! I ovim igračima su navijači Zvezde okrenuli leđa!

Da mu nije bilo lako pokazao je to nakon utakmice Monaka i Zvezde, kada je skoro zaplakao na konferenciji za medije. Pogodili su ga zvižduci od navijača koji su nekada skandirali njegovo ime.

Mogu navijači Zvezde da učine da se igrači i treneri osećaju kao Bogovi, kao da su jedini na svetu, ali i da budu toliko nemilosrdni da vam dođe da iskočite iz sopstvene kože. Neki su bili na ivici suza, drugi su se izvinjavali... Ali, jedno je sigurno, trenutak kada su čuli zvižduk sa tribina sigurno nisu zaboravili.

- Svako plaća ulaznicu da se ponaša kako god hoće, mislim da, ovaj i rekao sam to jedanput za Sportklub, ne želim da previše ulazim i komentarišem sve ovo. Ja znam, svi znaju, o kome se radi, pre svega ne treba nikom da objašnjavam. Nikad u životu nisam nikom ništa dugovao i uvek će tako biti, tako vaspitivan svoju decu da budu pošteni i časni ljudi, a ostalo - drhtavim glasom rekao je Obradović posle meča.

Informer

Saša Obradović

Ne preštaju lako Delije ni najmanju sitnicu, a nije to na svojoj koži osetio samo Saša Obradović. Možda i najbrutalnije uvrede doživeo je Nikola Kalinić, sadašnji košarkaš Zvezde.  
Kada je igrao za Fenerbahče i gostovao u Areni, Delije su mu priredile paklen doček. Brutalne uvrede mogle su se čuti sa tribina tokom celog meča, razlog je bio njegov politički stav o Kosovu koji se nije dopao navijačima,a on se kasnije i izvinio. 

- Žao mi je što je moja izjava oko Kosova i Metohije pogrešno preneta, shvaćena i protumačena. Zbog svega toga se loše osećam i to me kao mladog čoveka boli. Nisam imao nameru da bilo koga povredim, bilo kojom svojom izjavom i potezom, i ako se to dogodilo, izvinjavam se. Moram da naglasim da je za mene Kosovo i Metohija neizostavni deo Srbije i da tako treba da ostane zauvek - rekao je Kalinić za Sport Klub pre nekoliko meseci. 

Informer

Nikola Kalinić

Nedavno je i Bili Beron osetio kako je kada te Delije "uzmu na zub". Navijači su ga zviždali nakon što je postigao rekordnih 25 poena ove sezone u Evroligi i vodio Zenit do pobede.

Informer

Bili Beron

- Navijači su sve to sa terena pogrešno shvatili. Samo sam se zabavljao dok sam bio u igri. Ništa nije bilo usmereno ni protiv kluba, ni protiv navijača, nikoga. Obožavam ovaj klub, ovu halu, navijače, jednostavno sam uživao u igri - rekao je Beron.

Informer

 


Navijači su leđa znali da okrenu čak i Milošu Teodosiću, pa je jasno da kod njh nema protekcije. Dok je igrao za CSKA bio je konstantno na udaru navijača tokom trećeg meča četvrtfinale Evrolige. Po završetku utakmice jedan navijača čak Miloša gađao flašom. Zaista sramotan čin.