Autor: Informer.rs

22.02.2022.

14:50

Foto: Starsportphoto

Sport

SCENA KOJA JE MNOGIMA PROMAKLA! RADONJIĆ ISKLJUČEN, a Marković ga OVIM rečima IZNERVIRAO! Nastao je SMEH na klupi (VIDEO)

Zvezda je diktirala tempo od početka meča, povela sa 10:0, a u drugoj deonici potpuno razbila Partizan, međutim, jedan od poteza koji je obeležio dešavanja u dvorani "Čair" bilo je isključenje crnogorskog stručnjaka.

U međuvremenu, ta situacija je isplivala na društvenim mrežama, ali gledaoci nisu mogli da je vide u TV prenosu kraj malih ekirana.

Sudijska trojka je odlučila da izbaci Radonjića, koji je najpre otišao u tunel, a onda i u svlačionicu gde se presvukao i vratio se na parket.

U finišu meča, kada je pobednik već bio rešen, pošao je ka klupi crveno-belih gde ga je sledećim rečima dočekao Stefan Marković.

– Dobra ti ta fora, ti kao izađeš, a nas ovde čuka da bije – nasmejao se Marković, napravivši komičnu situaciju na klupi crveno-belih, te su se svi dali u smeh.

Sigurno da Radonjić nije zamerio popularnom Pefu ove reči, budući da je Crvena zvezda podigla 11. pehar u nacionalnom Kupu.