Autor: Informer.rs

23.02.2022.

08:05

Foto: printscreen

Sport

ISPLIVAO SNIMAK ČOVIĆA KAKO PSUJE ZBOG OBRADOVIĆA!? Prvi čovek crveno-belih se iznervirao kao nikad! (VIDEO)

Košarkaši Crvene zvezde su novi-stari pobednici Kupa Radivoja Koraća! Crveno-beli su u prepunoj niškoj dvorani Čair savladali večitog rivala Partizana rezultatom 85:68 (20:13, 29:15, 18:18, 18:22) i drugu godinu zaredom podigli "Žućkovu levicu". Ipak, bura se u dalje ne stišava.

Tokom finala je na tribini gde su se nalazili navijači Crvene zvezde razvijen transparent "Željko Obradović - državni projekat", što trofejni trener nije želeo da komentariše, ali o tome je potom pričao predsednik Partizana, Ostoja Mijailović, kao i Nebojša Čović.

Informer

 

On je u utorak komentarisao detalje sa Kupa, pozvavši Obradovića i Zorana Savića na kafu, kako bi se dogovorili i analizirali sve detalje.

Informer

 

- Koristim priliku da pozovem mog prijatelja Željka Obradovića i nekada našeg igrača, Savića, da zajedno sa mnom i našim direktorom sednemo i popijemo kafu i da proanaliziramo šta se dešavalo - rekao je Čović.

Sada je isplivao snimak na kojem se može primetiti kako Čović nešto govori nakon objave spikera vezano za vređanje Željka Obradovića, a sa usana se može pročitati i nekoliko psovki. Ne može se tačno reći kome su one bile upućene, ali je jasno da je u tom momentu predsednik Zvezde gledao ka terenu i da se obraćao nekom od aktera susreta. Ubrzo nas čeka još jedan derbi, u kojem će domaćin biti ekipa Partizana za dva vikenda u dvorani "Aleksandar Nikolić". Nema sumnje da će biti i te kako zanimljivo...