Autor: Informer.rs

23.02.2022.

20:25

Foto: Starsportphoto

Sport

RADONJIĆ UPOZORAVA! Ovo MORA kratko da traje!

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Dejan Radonjić naglašava da zadovoljstvo zbog osvajanja Kupa Radivoja Koraća mora da traje kratko, jer njegov tim čekaju nove obaveze.

Podsetimo, crveno-beli su odbranili pehar u Nišu pobedom nad Partizanom u finalu, a finalni meč su započeli furiozno sa 10:0.

- Bilo je značajno što smo tako počeli meč, ali Partizan je odmah reagovao. Uspeli smo da popravimo igru ponovo i da do poluvremena stvorimo razliku koja nam je omogućila u nastavku i da imamo kontrolu utakmice - rekao je Radonjić za RTS.

Zvezda je na taj način drugu godinu zaredom podigla "Žućkovu levicu", prošle sezone u Novom Sadu, ove u "Čairu", čime su stigli do 11. kup trofeja u klupskoj istoriji, osmog otkako nosi naziv legende jugoslovenske košarke.

Informer

 

Trener tima sa Malog Kalemegdana je otkrio kada je pomislio da je njegov tim obezbedio trofej.

- Ne mislim da je to dobar način razmišljanja. Gledali smo kako se odvija meč, pokušavali da sprovedemo u delo ono što smo planirali i tako čekali kraj meča" - kaže trener Crvene zvezde.

U finišu treće četvrtine, crnogorski stručnjak je isključen zbog druge tehničke greške.

- To nije bilo lagano za mene, ali na kraju smo uspeli da slavimo, tako da smo zadovoljni došli iz Niša. Naše zadovoljstvo mora kratko da traje jer smo počeli već pripreme za naredni meč - istakao je Dejan Radonjić i dodao da njegov tim očekuje težak raspored u nastavku sezone.