Autor: Informer.rs

06.03.2022.

15:06 >> 18:08

Foto: Starsportphoto

Sport

ZVEZDA DIŠE ZA VRATOM PARTIZANU! PETARDA NA MARAKANI, het-trik Kataija! Transparent Delija za Dragovića... (VIDEO)

Na Marakani je sve bilo rešeno još u 16. minutu, kada je Ivanić postigao treći pogodak za Zvezdu.

Nastao je haos nakon pobede Partizana posle sumnjivog penala u Subotici, ali su puleni Dejana Stankovića izašli na teren i samleli protivnika!

Igrači Novoga Pazara se nisu pitali ništa! Već u 8. minutu je Ohi postigao vodeći gol za Crvenu zvezdu, ujedno i svoj četvrti u Superligi Srbije! Asistirao je El Fardu Ben koji se našao u istoj ulozi i u 15. minutu kada je prograo Kataija!

Zvezdin Magiko je nakon pogotka asistirao Ivaniću za gol u 16. minutu, da bi već pet minuta kasnije na semaforu stajalo - 4:0! Ponovo je pogodak postigao Aleksandar Katai, a to mu je bio 22. gol u tekućoj sezoni! 

Informer

 

Gde su stali, tu su i nastavili u drugom delu meča igrači Zvezde! Šanse su se ređale kao na traci, a fenomenalni Aleksandar Katai je postigao het-trik, pošto se posle dodavanja Pavkova sjurio ka golu Novog Pazara i "bocnuo" loptu preko Vujanca u 56. minutu!

Viđena je rapsodija srpskog šampiona po snegu i pred svojim navijačima! Razlika između "večitih" je i dalje dva boda, Partizan je slavio iz "sumnjivog" penala, a tim povodom se oglasila Crvena zvezda, koja je oplela po sudiji Lazaru Lukiću i selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju!

Crvena zvezda u četvrtak igra sa Rendžersom u Škotskoj prvi meč osmine finala Lige Evrope, a zatim u nedelju gostuje u Gornjem Milanovcu, dok Novi Pazar u narednom kolu Superlige dočekuje Mladost

CRVENA ZVEZDA - NOVI PAZAR 5:0 (4:0)

Stadion: Rajko Mitić         Sudija: Pavle Tomić

Strelci: Ohi 8, Katai 15, 22, 56,  Ivanić 16

Crvena zvezda: Borjan - Pićini, Eraković, Dragović, Rodić - Sanogo - Ben, Kanga, Ivanić, Katai - Ohi.

Novi Pazar: Vujanac - Vlajković, Trtovac, Joksimović, Zimonjić - Delimeđac, Lončaj - Mujezinović, Jokić, Čečarić - Ratković.

TOK MEČA
 

Prvo poluvreme

TOK MEČA:

Drugo poluvreme:

84. minut- Probao je Alić udarcem sa dvadesetak metara da postigne utešni gol za Novi Pazar, ali je pogodio saigrača Jokića, pa je to bio lak posao za Borjana...

77. minut - Vatromet i bakljada na severnoj tribini povodom 77. rođendana crveno-belih!

Informer

 

76. minut - Prva intervencija Milana Borjana u drugom poluvremenu. Intervenisao je kapiten Crvene zvezde posle prodora Čečarića po desnoj strani i bez problema uhvatio loptu...

69. minut-  Umesto Milana Rodića na poziciji levog beka igraće mladi Andrija Radulović...

62. minut - Rodić je sjajno centrirao sa leve strane, Pavkov bio najviši u skoku, ali nije pogodio metu...

Informer

 

59. minut - Završili su meč Katai i Dragović, a ušli Pankov i Stanković!

56. minut - GOL! Het- trik Aleksandra Kataija - 5:0 na semaforu! Posle dodavanja Pavkova stuštio se ka golu Novi Pazara i "bocnuo" loptu preko Vujanca koji je samo 45 sekundi ranije spasio gol...

55. minut - Fenomenalna intervencija Vujanca nakon dobrog pokušaja zvezdine "desteke"

52. minutu- Gotovo sve vreme se igra na gostujućoj polovini. Kidiše Zvezda i dalje na gol Novopazaraca...

48. minut - Umalo da se Motika proslavi. Sjajno ga je uposlio Katai, ali je mladi ofanzivac šutirao pored gola!

46. minut - Ohija je zamenio Pavkov, a Ivanića Nemanja Motika!

Prvo poluvreme:

45. minut -Kraj prvog dela meča! 

Informer

 

44. minut - Malo je falilo da Ohi dođe do svog drugog gola. Sjajno je iskontrolisao loptu, ali gađa preko prečke levom nogom...

39. minut - Ponovo pokušava Katai, sada sa ivice kaznenog prostora. Odlazi lopta malo pored leve strative...

Informer

 

37. minut - Kontroliše Zvezda ova meč i rutinski odrađuje posao...

30. minut - Razvijen je transparent na severnoj tribini posvećen Aleksandru Dragoviću za proslavu 31. rođendana-  "Kakav deda, takav unuk. Drago, srećan rođendan". Podsetimo, deka sjajnog defanzivca je imao ključnu ulogu za dolazak iskusnog štopera na Marakanu.

Informer

 

26. minut - Ben je dobro izveo korner, Katai je glavom zahvatio loptu, ali je na mestu bio Vujanac.

- Partizan je slavio iz "sumnjivog" penala, a sada se tim povodom oglasila Crvena zvezda, koja je oplela po sudiji Lazaru Lukiću i selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju!

21. minut - GOL!  Kakav meč izabranika Dejana Stankovića! Katai se ponovo upisao strelce i zvezda već ima brutalan rezultat - 4:0! Dakle 22. pogodak u sezoni Zvezdinog "Magika"...asistenciju mu je uzvratio Mirko Ivanić.

16. minut - GOL- Proradio je Mirko Ivanić i praktično rešava pitanje pobednika u 16. minutu utakmice. Katai je sada bio asistent...

15. minut: GOL! Sjajni Katai postiže 21. gol u sezoni i duplira prednost Crvene zvezde! Asistetnt je ponovo Ben...

14. minut - Opasan napad Novog Pazara, lopta je stigla do Maksimovića na levu stranu, ali mu je Kanga oduzeo loptu i sprečio veću opasnost po gol Milana Borjana. Pre nekoliko minuta opasno je zapretio i Delimeđac iz daljine.

8.minut- GOL! Ekspresno je povela Zvezda! Ohi je postigao četvrti gol u Superligi od momenta kada je stigao na "Marakanu" . Ovo mu je ujedno i treći uzastopni, asistirao mu je Ben!

5. minut - Sve vreme pritiska Zvezda...

2. minut - Nenad Krstičić je uputio udarac iz prve, ali neprecizan...

1. minut - Počeo je susret, lopta je za goste...

16:10- Loše vreme je uticalo da ne bude očekivano veliki broj navijača na stadionu...

16:05 -Aleksandar Dragović danas slavi rođendan i ima poseban motiv na ovom meču!

16:04 - Crveno-beli ovaj meč čekaju sa pet bodova zaostatka u odnosu na večitog rivala, pošto je Partizan pobedio u Spartak Subotici golom iz penala u samoj završnici utakmice.

15:05 - Crvena zvezda je ovo kolo dečekala sa dva boda zaostatka u odnosu na Partizan.Trenutno crno-beli igraju u Subotici sa Spartakom.

15:00 - Dobar dan i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs na kojem iz minuta u minut možete pratiti dešavanja sa meča Crvena zvezda-Novi Pazar.