Autor: Informer.rs

08.03.2022.

09:17

Foto: Starsportphoto

Sport

TRENERU REALA PRETI OTKAZ U SLUČAJU PORAZA U "PIONIRU"! Zvezda smenjuje Lasa!

Utakmica je važna svim akterima, ali poseban značaj imaće za trenera Madriđana Pabla Lasa, koji je na izlaznim vratima.

U klubu su nezadovoljni njegovim trenutnim učinkom. Smatraju da je ekipa u ozbiljnoj krizi, pošto ima šest poraza iz devet poslednjih mečeva u svim takmičenjima i veruju da bi promena trenera donela osveženje. Jedini čovek koji mu veruje jeste predsednik Reala Florentino Perez.  On ceni činjenicu da je Laso na istoj funkciji od 2011. godine i da je za to vreme klubu doneo 21 trofej.

Informer

 



U Evroligi Real je trenutno drugi sa 20 pobeda i šest poraza, dok je Crvena zvezda 13. sa 11 pobeda i 15 poraza. Crveno-beli "kraljeviće" dočekuju nakon poraza u derbiju u ABA ligi i pitanje je da li su uopšte stigli da se odmore i adekvatno spreme. Trener Dejan Radonjić često potencira da je raspored gust i da je to otežavajuća okolnost.

Informer

 



- Nije lako, jer uvek igramo protiv teških protivnika. Ne razmišljam u pravcu hoćemo li se plasirati u top 8 ili ne. Zadovoljan sam svime što smo postigli. Imamo 11 pobeda, to je više nego prošle sezone. Ući ćemo u svaki meč maksimalno, pa ćemo videti dokle će nas to dovesti - rekao je Radonjić.

Bonus video