Autor: Informer.rs

09.03.2022.

09:54

Foto:

Sport

KOSANOVIĆ O SUKOBU KOJI BUKTI U SRPSKOM FUDBALU: Ne razumem! Mnogo je čudnih i zalutalih...

Sve je počelo kad je Zvezda je žustro reagovao nakon što je Partizanu dosuđen jedanaesterac na asistenciju sudija iz VAR sobe na gostovanju Spartaku iz Subotice (0:1) u 26. kolu Superlige. Iz Ljutice Bogdana poručili su da "otimanje titule njihovom klubu režira neformalni predsednik Fudbalskog saveza Srbije Dragan Stojković Piksi".

Nakon reakcije generalnog direktora Partizana Miloša Vazure (35) da je sramota pominjati čoveka koji je našu zemlju odveo na Svetsko prvenstvo, ponovo se oglasila Zvezda. Poručili su da je Piksi, iako legenda crveno-belih i peta Zvezdina zvezda, saveznik Partizana. Dan kasnije s "Marakane" su u još jednom saopštenju potkačili Piksija i zahtevali strane sudije u Superligi.

- Ne razumem šta i zašto rade. Ne znam pozadinu sukoba, čak i s Piksijem? Šta znam, mnogo je čudnih i zalutalih u srpskom fudbalu. Čudo onda i nisu učestali konflikti, pogotovo nakon onakog penala u poslednjim minutima u Subotici. Nije bilo normalno, ali...'ajde - kazao je za Žurnal Kosanović i dodao.

- Neutralan sam, stvarno. Prekršaj nisam video, nešto sam radio i često izlazio napolje.

Nije gledao ni snimak.

- Nisam, prošao voz. 

Bonus video