Autor: Informer.rs

09.03.2022.

14:32

Foto: Starsportphoto

Sport

PAZITE SE MARAKANE, TO NISTE VIDELI U ŠKOTSKOJ! Partizanovac upozorava "policajce"!

Gordan Petrić je nakon Partizana karijeru nastavio u Škotsku, prvo u Dandi junajtedu, a potom u Rendžersu.

Na "Ajbroksu" je igrao tri godine, a osvojio je četiri titule sa slavnim klubom. 

- Rendžers će doći u moj grad da igra sa Crvenom zvezdom. Biće jako zanimljivo i rekao bih da su šanse 50:50. Sada je Zvezda imala lak meč, a pre toga su pobedili Partizan koji igra jako dobro sa 2:0 - otkrio je Petrić Škotima.

Prvi meč se igra u četvrtak od 21 čas u Škotskoj, a revaš nedelju dana kasnije na "Marakani". Videće atmosferu kakva se ne pamti na Ostrvu, kazao je Petrić.

- Atmosfera je uvek dobra na "Ajbroksu", ali kada dođu da igraju protiv Crvene zvezde naići će na drugačiju vrstu podrške. Atmosfera u Beogradu nije tipična za Škotsku i može da bude neuobičajena igračima.

Informer

Gordan Petrić

Pitali su ga ko su najbolji igrači Crvene zvezde.

- Definitivno su njihovi najinteligentniji i najbolji igrači Aleksandar Katai i Mirko Ivanić. Tu su i dva jako iskusna igrača, Aleksandar Dragović koji je reprezentativac Austrije i golman Kanade Milan Borjan.

Petrić smatra da je  napadač Alfred Morelos najveće oružje Rendžersa u ovom dvomeču.

- Gledao sam Rendžers pod Stivenom Džerardom i Alfredo Morelos je onaj koji se zaista ističe, on bi mogao Zvezdi da napravi probleme. Zaista je izuzetan karakter i ako bude disciplinovan biće jako opasan.

Bonus video