Autor: Informer.rs

09.03.2022.

14:59

Foto: Starsportphoto

Sport

KALINIĆ OZBILJNO PECNUO PARTIZAN! Svako pojačanje bilo je kao da im Džordan dolazi! Zbog ovoga je odbio crno-bele!

 

Kaže da je Zvezda tokom leta bila u senci Partizana, te da su crno-beli napravili grešku.

- Mislim da su načinili grešku zbog "hajpa" koji su podigli u javnosti. Ko god da je stigao u klub predstavljan je kao Majkl Džordan. Tokom celog leta naši igrači su čitali ko dolazi u Partizan te da je bolji od košarkaša Zvezde na određenoj poziciji. Oni će ih "ubiti" ove sezone - kazao je  Kalinić u razgovoru sa "Baksetnews" .

Informer

 

Naveo je da razume da je u srpskoj košarkaškoj javnosti došlo do zasićenja zbog Zvezdine dominacije i da je povratak Željka Obradovića dodatno pogurao Partizan ka fokusu.

- Gde god je dolazio, dočekivan je kao zvezda i bio bi propraćen pod lupom. Kada je bio u Fenerbahčeu, gde god bismo gostovali, bilo to u Turskoj ili Evroligi, svako je želeo da se fotografiše ili napravi intervju s njim. To je prirodno.

Mogao je i Kalinić da završi u redovima crno-belih, tim pre što je stigao njegov bivši trener iz Fenerbahčea Željko Obradović.

Bili smo letos u kontaktu. Željko je pitao mene i agenta da pređem u Partizan. Odgovorio sam mu da to neću učiniti jer ne želim.

Informer

 

Dodao je da ima dosta fotografija sa trofejima u Crvenoj zvezdi i smatra da ne bi bilo u redu da sada promeni boje.

- Pogotovu kada ne moram i kada se otvorila šansa da zaigram za Zvezdu.

Novinar ga je podsetio da nije retkost u današnjem sportu da igrači prelaze u redove velikih rivala, a Kalinić mu je odgovorio da je svaki transfer priča za sebe.

- Razumem da neko želi da igra na višem nivou ili da prihvati finansijski unosniju ponudu. Na kraju dana, mi igramo samo 10 do 15 godina i to nam je šansa da što bolje unovčimo karijeru - rekao je Kalinić dodajući da ne razume igrače koji su u najboljim godinama i mogu da igraju gde hoće.

Bonus video