Autor: Informer.rs

09.03.2022.

21:22

Foto: Starsportphoto

Sport

ZVEZDA SVE BLIŽA TOP 8! Evo šta je Radonjić REKAO pred dolazak Makabija!

Crvena zvezda će u okviru 29. kola Evrolige u četvrtak dočekati Makabi od 19 časova.

Crveno-beli su u odloženom meču 20. kola posle sjajne igre savladali Real iz Madrida, napravivši sjajnu uvertiru pred duel sa Ponosom Izraela.

- Dolazi nam Makabi, a ritam je žestok. Nadam se da ćemo imati dovoljno energije da budemo konkurentni. Makabi je odlična ekipa. Moramo dobro da odigramo ako želimo pobedu. Verujem da ćemo uz podršku navijača to i uspeti - rekao je Radonjić, a preneo klupski sajt.

Šef struke srpskog i regionalnog šampiona naglašava da nije realno porediti naredni sa prvim duelom, odigranim u Tel Avivu.

- Komparacija sa prvim duelom nije realna. To je bilo veliko iznenađenje. Stvarno smo odigrali dobro taj meč. Kada je utakmica pred nama u pitanju najvažnije je kako ćemo mi izgledati. Nadam se da će igrači uspeti da izvuku sve iz sebe.

Informer

 

Crnogorski stručnjak napominje da očekuje još bolju podršku sa tribina nego protiv Madriđana.

- Očekujem još bolju podršku. Protiv Reala je bila dobra, ali očekujem bolju. Treba nam još bolja - istakao je Radonjić.

Krilni košarkaš Zvezde Marko Simonović je ocenio da je Makabi šuterska ekipa, koja mnogo trči i igra "na dosta poena".

- Ne znam kako će oni izgledati sutra, na nama je da odradimo naš deo posla. Moramo da pokušamo da iskoristimo atmosferu sa tribina i dodjemo do energije koja nam nedostaje - izjavio je Simonović.