Autor: Informer.rs

17.03.2022.

19:52

Foto: Starsportphoto©

Sport

IAKO SU NAJBOLJI U EVROPI, NE IDEMO U BARSU SA BELOM ZASTAVOM! Zvezda veruje u USPEH protiv LIDERA Evrolige!

Izabranici Dejana Radonjića vezali su četiri pobede u Evroligi, ali ih sutra čeka najteži mogući izazov. Crvena zvezda gostuje lideru Barseloni od 21 čas u okviru 30. kola elitnog takmičenja. 

Iako je Barselona veliki favorit pred sutrašnji meč crveno-beli ne idu u goste rivalu sa "belom zastavicom" već su itekako spremni za lavovsku borbu tokom svih 40 minuta košarke. 

- Po mom mišljenju, gostujemo najboljoj ekipi u Evroligi, oni to pokazuju tokom čitave godine. Fenomenalni roster, trener, njihove ambicije su najviše, da osvoje Evroligu. Tako se ponašaju, vode klub i tim. Neće biti nimalo lako - kazao je Simonović novinarima pred odlazak u Španiju. 

Informer

Crveno-beli su se vratili u borbu za plej-of, vezali su četiri pobede i sa puno samopouzdanja idu na noge Barseloni. 

- Mi smo odradili fenomenalni posao u poslednjih mesec dana, počev od Uniksa. Apsolutno treba da budemo zadovoljni time i verovatno je za očekivati i blagi pad u igru, ali nećemo ići sa belom zastavom. Idemo da odigramo maksimalno u ovom momentu. Veoma je teško, jer su svi umorni. Fizički je bila velika potrošnja, ali bez obzira na to pokušaćemo da odigramo najbolje što možemo - dodao je košarkaš Crvene zvezde.