Autor: Informer.rs

18.03.2022.

00:17

Foto: Starsportphoto

Sport

DEKI SVE ŠOKIRAO POSLE MEČA: Možda nije trebalo da verujem Pićiniju...

Pre sedam dana crveno-belima su poništena trio gola na Ajbroksu. Na Marakani su poveli  posle samo 10 minuta igre, ali su se u nastavku pošteno ispromašivali. 

Žaliće za Pićinijevim šutem iz finiša prvog dela i onom iz 49. minuta, kada Ohi nije uspeo da proigra Pavkova.

- Tamo su centimetri pravili razliku, a ovde smo uzeli kalkulisani rizik da možemo dobiti neku kontru. Tako smo i primili gol, ali Kristijan je bio povređen, otišla mu je zadnja loža. Kada ga je zabolelo rekao je da može dalje i poverovao sam mu. Možda nije trebalo, ali ja uvek verujem svojim igračima. Malo smo naivno primili gol, ali na sve ostalo sam preponosan. Ne mogu da se pozivam na sreću, jer kada pogodiš prečku onda nisi bio precizan. Ali, mogu da budem ponosan, kao što i jesam -  istakao je Stanković posle utakmice.

Informer

 

Pred utakmicu nije delovalo tako, crveno-beli su imali kadrovske probleme u četvrtak.

- Ivanić je igrao pod temperaturiom, Pavkov imao nategnuće lista sinoć, ali je stegao zube i igrao. Rizikovali smo da budemo slabiji na drugoj lopti, da ne stižemo na vreme, ali svi su odigrali za pohvalu. Nemam šta da zamerim bilo kome, stvarno bi bilo ružno. Igrali smo utakmicu jakog ritma i protiv jakog protivnika, a odgovorili smo kako treba.